FOTO Odličan povod za vrhunski provod: Humanitarni koncert za 3. maj okupio izvrsne bendove @ Rijeka

FOTO Odličan povod za vrhunski provod: Humanitarni koncert za 3. maj okupio izvrsne bendove @ Rijeka

Turisti

Na koncertu su nastupili odlični bendovi i glazbenici s riječkog područja, a na pozornici su se našle i sadašnje glazbene zvijezde koje u radnoj knjižici imaju iskustva s trećemajskih navoza.

Paraf

Rijeka – Humanitarni koncert „Zajaši 3maja“ okupio je sinoć u Sportskoj dvorani „3. maj“ ljubitelje dobre glazbe, koji su svojim dolaskom pružili podršku radnicima riječkog brodogradilišta, a kupnjom ulaznice po cijeni od 50 kuna tu podršku i financijski izrazili. Naime, sav prihod od prodanih ulaznica otići će u ruke najpotrebitijih „Trećemajaca“, ljudi koji već mjesecima rade bez plaće i u potpunoj neizvjesnosti oko svoje budućnosti.

Iako je izostao nešto brojniji odaziv publike, za što se razlozi prvenstveno mogu pronaći u nespretnom tajmingu koncerta, dobre mjuze i poruka s bine nedostajalo.

Jonathan

Na koncertu su nastupili odlični bendovi i glazbenici s riječkog područja, a na pozornici su se našle i sadašnje glazbene zvijezde koje u radnoj knjižici imaju iskustva s trećemajskih navoza, dok je Šajo nastupom u trližu zaokružio sinoćnji humanitarac. Večer ispunjenu riječkim, urbanim zvukom za spas riječkog industrijskog simbola svojim su nastupima začinili Parafi, Neno Belan & Fiumens, En face, Jonathan, My Buddy Moose, Šajeta, Gane Rimatore, Turisti i gosti iz Slovenije (Ilirska Bistrica), band “Kvatroriti”.

Kako je protekao koncert, provjerite u velikoj fotogaleriji.

Odličan Povod Za Vrhunski Provod: Humanitarni Koncert Za 3. Maj Okupio Izvrsne Bendove @ Rijeka

Flickr Album Gallery Powered By: WP Frank

 

 

error: Content is protected !!