FOTO: Odličnim koncertom Jinxa završeni ovogodišnji 7. Dani Ičića

Jinx @ Ičići

Jinx @ Ičići

Kako je protekla prva večer ovogodišnjih Dana Ičića pogledajte na ovom linku, dok fotogalerije sa subotnjih događanja možete pogledati u nastavku teksta…

7_dani_icica_koncert_grupa_jinx_lucky_band_2015

Ičići – Velikim koncertom legendarne grupe Jinx završeni su, ovogodišnji, sedmi po redu Dani Ičića. Iako je vrijeme poremetilo planove organizatora, zbog čega je manifestacija održana tjedan dana kasnije od uobičajenog termina, veselja, plesa i pjesme nije nedostajalo.

Tom prilikom Jinxi su izveli svoje hitove iz dugogodišnje glazbene karijere na opće zadovoljstvo prisutne publike, koja je osim u glazbi mogla uživati i u bogatoj ugostiteljskoj ponudi.

7_dani_icica_turnir_primi_passi_speedbaminton_turnir_pesekani

Večernjem druženju prethodio je tradicionalni Ičićanski munjeni petoboj odnosno igre bez granica na ičićanski način, a sportski program tradicionalno je obogatio turnir u speed badmintonu te turnir u nogometu na pijesku škole nogometa “Primi passi”.

Poslijepodnevnu ponudu dodatno je proširio turnir u briškuli i trešeti za velike i male te sajam ekoloških i poljoprivrednih proizvoda na kojem su se mogli kupiti razni proizvodi iz eko uzgoja, ali i proizvodi od meda te čajevi od samoniklog bilja.

Kako je protekla prva večer ovogodišnjih Dana Ičića pogledajte na ovom linku, dok fotogalerije sa subotnjih događanja možete pogledati u nastavku teksta…

FOTOGALERIJA – Turnir u nogometu i speed badmintonu te ekološki sajam @ 7. Dani Ičića

FOTOGALERIJA – Grupa Jinx i Lucky band rasplesali posjetitelje u Lučici @ 7. Dani Ičića

7_dani_icica_turnir_primi_passi_speedbaminton_turnir_pesekani_1

I. Mellor / PodUčkun.net
Foto, Marin Ružić, PodUčkun.net

error: Content is protected !!