FOTO Odličnim tulumom proslavljen 10. rođendan caffe bara Black and White @ Mošćenička Draga

Kako je proteklo druženje u Dragi provjerite u velikoj fotogaleriji u nastavku…

Mošćenička Draga – Velikom feštom nedavno je proslavljen 10. rođendan caffe bara Black and White. Rođendansko druženje obilježio je raznovrstan glazbeni program te odaziv brojnih uzvanika koji su uz bogatu trpezu imali prilike uživati u sjajnom nastupu Žanamari i Šehada Komića na gitari.

– Vrijeme Corone iskoristili smo vrlo kvalitetno, te smo se bacili na preuređenje objekta, koji je to svakako nakon 10 godina i zaslužio, a kako i naša općina svakim danom sve više napreduje i nudi sve više sadržaja morali smo ići u korak s trendom kojeg je pokrenuo naš načelnik Staraj. S preuređenjem uskoro ćemo imati i neke gastro novitete, ali nećemo vam sve otkriti pa svakako pratite našu Facebook stranicu s kojom ćete biti u toku o svim novostima i događanjima. Kao i do sada nastavit ćemo s glazbenim eventima koliko nam prilike to budu omogućavale, poručio je vlasnik lokala Antoan Hrelja koji se zahvalio prijatelju slastičaru Jasminu Kujundžiću na prekrasnoj torti i jako finim slasticama u kojima su uživali svi gosti.

– Osim Jasminu zahvala ide i svim gostima i poslovnim partnerima na dolasku te dugogodišnjoj uspješnoj suradnji, kao i općini Mošćenička Draga i načelniku Riccardu Staraju na dosadašnjoj suradnji. Najviše se zahvaljujemo mještanima Mošćeničke Drage, koji su vjerni gosti svih ovih godina i uvijek vjerna podrška, dodao je Hrelja.

Kako je proteklo druženje u Dragi provjerite u velikoj fotogaleriji u nastavku…

Odličnim Tulumom Proslavljen 10. Rođendan Caffe Bara Black And White @ Mošćenička Draga

Flickr Album Gallery Powered By: WP Frank
error: Content is protected !!