FOTO: Održan 1. Panceta gran prix ‘Štacion’ @ Matulji

1_panceta_gran_prix_stacion_2016_matulji (1)

Za veselu atmosferu bili su zaduženi Teo Stipančić i Dalibor Puž, a za najtanje narezanu pancetu i organizaciju Abi koji nije krio zadovoljstvo prvim održanim panceta feštom u Štacionu. Nekoliko fotografija koje smo snimili u Štacionu pogledajte na ovom linku...

1_panceta_gran_prix_stacion_2016_matulji (5)

Matulji – I dok je gazda oštarije Štacion, Igor Lončarica, ganjao prvo mjesto na 4. Međunarodnom turnrru u briškuli i trešeti ‘Volosko open 2016.’ u popularnoj matuljskoj oštariji započeo je 1. Panceta gran prix ‘Štacion’.

Premijerno izdanje okupilo je sedam majstora od panceti, a prema mišljenju stručnog žirija u sastavu Predrag Ljubović, Natali Marija Lisac Lončarica, Boris Mandić, Lukas Lončarica i Dario Saletnik najboljom je proglašena panceta ‘Plivajo Škrapna’ koju je pripremio Zoran Puž. Drugo mjesto osvojio je Odić Kaličić s pancetom ‘Od čera’, dok je na trećem mjestu zasjeo Vedran Tepavac i njegova panceta ‘Brežanska noć’.

Za veselu atmosferu bili su zaduženi Teo Stipančić i Dalibor Puž, a za najtanje narezanu pancetu i organizaciju Abi koji nije krio zadovoljstvo prvim održanim panceta feštom u Štacionu.

Nekoliko fotografija koje smo snimili u Štacionu pogledajte na ovom linku...

1_panceta_gran_prix_stacion_2016_matulji (4)

N. Cvjetović / PodUčkun.net

error: Content is protected !!