FOTO Održan 11. Hrvatski festival sportske rekreacije i 4. kolo županijske lige u badmintonu @ Opatija

Pozivu organizatora odazvalo se 12 mališana u dobi do 14 godina i 23 seniora, a kako je proteklo sportsko druženje provjerite na nekoliko fotografija u nastavku teksta…

Opatija – Prošlog vikenda u opatijskoj sportskoj dvorani Marino Cvetković održana su dva natjecanja tj. 11. Hrvatski festival sportske rekreacije u badmintonu i 4. kolo županijske lige Primorsko-goranske u badmintonu. Pozivu organizatora odazvalo se 12 mališana u dobi do 14 godina i 23 seniora.

U kategoriji do 12 godina najbolja je bila Tea Slavić (BK Rukavac), drugo mjesto pripalo je Tamari Vuković (BK Rukavac), a treće je osvojio Žan Rožej iz Slovenije. Neo Brajković bio je najbolji u kategoriji od 12 do 14 godina, drugo mjesto pripalo je njegovoj klupskoj kolegici Nini Gregorović, a treće Kaji Dovč iz Slovenije. U muškoj seniorskoj konkurenciji najbolji je bio Vedran Dorčić (KŠR Gorovo), drugo mjesto osvojio je Damir Lubiana također iz Gorova, a treće Mihael Prosen (BK Rukavac). Dubravko Bogović (BK Sušak) i Mihael Prosen (BK Rukavac) bili su najbolji u konkurenciji parova, drugo mjesto osvojili su Marko Šepić (BK Rukavac) i Robert Moraal (BK Sušak), a treće Blaž Zakotnik i Zvone Turk oba BK Rukavac. Ana Milardović (Sc Out) i Lara Dujmić (Bk Sušak) osvojile su prvo mjesto u kategoriji ženskih parova, drugo mjesto pripalo je Svetlani Katić i Eni Tomšić obje Bk Rukavac, a treće Maji Tuhtan (BK Rukavac) i Majdi Dessardo (SC Out). Ana Milardović (SC Out) i Dubravko Bogović (BK Sušak) bili su najuspješniji mješoviti par, Lara Dujmić i Mihael Prosen osvojili su drugo mjesto, a Tanja Škorc i Robert Moraal treće.

Obzirom se ovaj turnir bodovao i za 4. turnir županijske lige Primorsko-goranske u badmintonu u 2018.g., na osnovu prikupljenih bodova, doznali su se i pobjednici u svih pet kategorija. U kategoriji muški pojedinačno najbolji je Vedran Dorčić, drugo mjesto osvojio je Marko Šepić, a treće Mihael Prosen. Kod dama pojedinačno najbolja je bila Maja Tuhtan, drugo mjesto osvojila je Svetlana Katić obje BK Rukavac, a treće Marina Kirigin (KŠR Gorovo).

Zbog načina bodovanja najbolji u kategoriji muških parova bio je Mihael Prosen, drugo mjesto osvojili su Blaž Zakotnik i Zvone Turk, a treće Marko Šepić i Vladimir Pezdevšek (SC Out). Ukupne pobjednice u kategoriji ženskih parova su Ana Milardović i Lara Dujmić, drugo mjesto pripalo je paru u sastavu Svetlana Katić i Eni Tomšić, a treće Vesna Glavan Russo i Maja Tuhtan. Ana Milardović i Mihael Prosen ukupni su pobjednici u kategoriji mješovitih parova, drugo mjesto pripalo je Svetlani Katić i Dubravku Bogoviću, a treće Lari Dujmić i Vladimiru Pezdevšeku.

Održan 11. Hrvatski Festival Sportske Rekreacije I 4. Kolo županijske Lige U Badmintonu @ Opatija

Flickr Album Gallery Powered By: WP Frank
error: Content is protected !!