FOTO: Održan 11. Međunarodni judo turnir Sveti Vid

judo_turnir_sveti_vid_rijeka_2014

U odličnoj atmosferi i organizaciji prikazane su atraktivne borbe, a brojna publika mogla je uživati gledajući borbe u svim uzrastima od dječaka do seniora, a najuspješniji su bili domaćini iz Judo kluba Rijeka. Fotogaleriju iz Dvorane Mladosti pogledajte na ovom linku

Rijeka – Prošlog vikenda, u Dvorani mladosti, održan je 11. međunarodni judo turnir Sveti Vid.

judo_turnir_sveti_vid_rijeka_2014_1

Turnir je održan u povodom proslave dana zaštitnika grada Rijeke, a okupio je je 416 natjecatelja iz 38 klubova. Osim klubova iz Hrvatske, na turniru su nastupili predstavnici Slovenije, Mađarske, BiH, Crne gore, Srbije, Ukrajine, Rusije i Libije.

U odličnoj atmosferi i organizaciji prikazane su atraktivne borbe, a brojna publika mogla je uživati gledajući borbe u svim uzrastima od dječaka do seniora. U ekipnoj konkurenciji najuspješniji su bili domaćini iz Judo kluba “Rijeka“, drugo mjesto pripalo je natjecateljima iz kluba ‘Istarski borac’, na treće mjesto plasirao se klub ‘Pujanke’ iz Splita, zatim ‘Dinamo’ iz Pančeva te ‘Mladost’ iz Zagreba.

Za riječki klub prva mjesta osvojili su Lovro Filipović, Helena Stanišić, Laura Mataja, Mia Mira Rukavina, Dino Šušnić, Damjan Jelenović, Patrik Rapaić i Lucija Grba.

Fotogaleriju iz Dvorane Mladosti pogledajte na ovom linku

N. C. / PodUčkun.net
Foto: S. Bradić

error: Content is protected !!