FOTO Održan 12. Memorijal Marino Valentin – Džeki @ Lovran

Najuspješniji su ponovno bili prošlogodišnji pobjednici memorijala, momčad ŠRK „Meduza“ iz Rovinja, Alen Bilić i Tomo Strossmayer, koji su zajedno ulovili 118 riba.

Lovran – U spomen na svog vrijednog i dugogodišnjeg člana Marina Valentina, članovi lovranskog SRD „Zubatac“ organizirali su po dvanaesti put memorijalno natjecanje u sportskom ribolovu s obale.

Pozivu na natjecanje odazvalo se 34 natjecateljki i natjecatelja, svrstanih u 17 momčadi. Među natjecateljima bilo je nekoliko državnih reprezentativaca i reprezentativki, među kojima i ovogodišnja svjetska prvakinja, Lovranka Marina Mavrinac Matulja. Ulovi su bili vrlo dobri za ovo doba godine, a lovilo se u lovranskoj lučici i na lukobranu ACI marine Ičići.

Najuspješniji su ponovno bili prošlogodišnji pobjednici memorijala, momčad ŠRK „Meduza“ iz Rovinja, Alen Bilić i Tomo Strossmayer, koji su zajedno ulovili 118 riba. Drugo mjesto osvojili su otac i sin iz SRD Kostrena, Krešimir i Tomislav Milić, dok su treći bili članovi DSNM „Volosko“ , Josip Zrinščak i Neven Laginja. Nagradu za najveću ribu, voligu, osvojio je Krešimir Milić za ugora teškog 2441 gram. S tim ugorom Krešimir Milić je imao pojedinačno najveći ulov natjecanja – 3515 grama.

Održan 12. Memorijal Marino Valentin – Džeki

Flickr Album Gallery Powered By: WP Frank
error: Content is protected !!