FOTO: Održan 2. CicaFest – izbor najljepših, najvećih i najmanjih ženskih grudi

Finalistice Cicafesta 2014. @ Sv. Petar u Šumi

Finalistice Cicafesta 2014. @ Sv. Petar u Šumi

Izbor najljepših, najvećih i najmanjih ženskih cica svjedočila je brojna publika, ali i veliki broj fotoreportera koji su zabilježili ovaj jedinstveni festival. Veliki finale CicaFesta pripao je Koktelsima koji su pred prepunim šatorom rasplesali okupljenu publiku… Veliku fotogaleriju pogledajte na ovom linku

Sv. Petar u Šumi – Nakon niza peripetija vezanih uz mjesto održavanja manifestacije, ovogodišnji Cicafest uspješno je održan ove subote, na privatnoj parceli nedaleko od Sv. Petra u šumi.

Probijanje leda by Nenad Mandić

Probijanje leda by Nenad Mandić

Izbor najljepših, najvećih i najmanjih ženskih cica svjedočila je brojna publika, ali i veliki broj fotoreportera koji su zabilježili ovaj jedinstveni festival. Samom izboru prethodile su zabavne igre, od skidanja grudnjaka jednom ili pak dvije ruke, do brzinskog ispijanja. Centralni dio večeri bio je izlazak i predstavljanje hrabrih kandidatkinja na pisti ispred pozornice, a četiri najhrabrije pokazale su svoje atribute žiriji i publici te pritom osvojile i bogate nagrade koje su organizatori pripremili.

– Svaka je cica lipa, i mala i vela, istaknuli su organizatori Marinko Banovac i Denis Belac te napomenuli da cijela manifestacija ima i humanitarni karakter, a prikupljeni novac biti će doniran nekoliko obitelji.

Voditeljski posao odlično je odradio Nikola Peršić, frontman Koktelsa, a publiku je u pauzama zabavljao Akord band te mađioničar, dok je Todorov Antistand up show bio otkazan zbog viroze glavnog protagoniste…

2_cica_fest_sv_petar_u_sumi_koktelsi_2

– Ovo je definitivno dan koji ćemo pamtit, počelo je popodne animiranjem kandidatkinja za večernje natjecanje CicaFest i mogu ponosno reći da smo uspjeli skupit jako zanimljive, posebne i atraktivne gospođice i dame čije slike iz backstagea su brzo završile na Facebooku pa se šator napunio već u ranim satima svi su pohitali vidjet taj spektakl. Natjecateljice su svojim nastupom uspjele zapalit toliko atmosferu da kada smo počeli svirat imao sam osjećaj da će se sve raspuknut od euforije i atmosfere. Prepun sam doživljaja i emocija, a najviše mi je drago da su ovakvu atmosferu mogli doživjeti naši novi članovi kako ih ja volim zvat “Turbo Limach” ekipa Josip Rubinić (truba) i Luka Brgić (klavijature). Mlada osvježenja u našim redovima koji su uz pomoć euforične publike uspjeli oduševit čak i nas prekaljene partijanere moren reći da bolju dobrodošlicu u band nisu mogli imat. U svakom slučaju ponovilo se uskoro – na obostrano zadovoljstvo, istaknuo je Nikola Peršić po završetku eventa, na kojem je sudjelovao osim kao glazbenik i kao voditelj Cica Festa!

Veliku fotogaleriju pogledajte na ovom linku

Koktelsi on stage!!!

Koktelsi on stage!!!

N. Cvjetović / PodUčkun.net

error: Content is protected !!