FOTO: Održan 21. međunarodni festival ‘Naš svijet je glazba’

nas_svijet_je_glazba_2013

Za članove Puhačkog orkestra Lovran ovo je početak ljetne sezone nastupa: pripremaju se za Susrete puhačkih orkestara Istre i PGŽ-a krajem mjeseca, a sredinom lipnja promovirati će ljepote i kulturu Lovrana i Liburnije na turneji u Poljskoj. Veliku foto-galeriju možete pogledati u nastavku teksta.

Lovran, Opatija – U organizaciji Puhačkog orkestra Lovran proteklog vikenda održan je 21. međunarodni festival Naš svijet je glazba 2013.

Ovaj festival, osmišljen sa željom da se predsezona na Liburniji oplemeni dodatnim sadržajima, i dalje privlači velik broj posjetitelja na ove glazbene događaje. Uvijek atraktivni gostujući orkestri garancija su da će biti zanimljivo – ove godine je mađarski orkestar kao pojačanje doveo mađarsko-škotskog gajdaša.

– Jako smo zadovoljni odazivom i izvedbama. Reakcije publike su odlične, a velik broj turista proteklog vikenda i njihovo oduševljenje koncertima nam je najveća nagrada”, rekao nam je David Kurti, član Upravnog odbora orkestra.

Kroz tri dana održano je 5 koncerata i mimohoda u Opatiji i Lovranu. Za članove Puhačkog orkestra Lovran ovo je početak ljetne sezone nastupa: pripremaju se za Susrete puhačkih orkestara Istre i PGŽ-a krajem mjeseca, a sredinom lipnja promovirati će ljepote i kulturu Lovrana i Liburnije na turneji u Poljskoj.

[nggallery id=744]

Nikola Cvjetović / Liburnija.net
Foto: David K. / Foto Luigi

Ovo je arhivski članak. Stranice su u međuvremenu redizajnirane.

Kreni od početne stranice - Poduckun.net