FOTO: Održan 27. memorijal ‘Željko Tomljenović’, ekipi Mlake prijelazni pehar

Prije početka turnira, delegacija Odbojkaškog kluba Opatija položila je cvijeće na Tomljenovićev grob, a nekoliko fotografija koje smo snimili pogledajte na ovom linku

Opatija – Prošle subote u opatijskoj dvorani Marino Cvetković održan je 27. memorijal ‘Željko Tomljenović’ u spomen na tragično preminulog člana i igrača Odbojkaškog kluba Opatija.

Ekipa Grobničana slavila je u kategoriji najmlađih kadetkinja, iza kojih su se smjestile djevojčice iz ekipa Opatija 2 i Opatija 1. U konkurenciji kadetkinja najbolje su bile djevojke iz Grobničana, drugo mjesto osvojila je ekipa Opatije, a treće ekipa Kastva.

Mlađi kadeti Opatije bili su najuspješniji u svojoj kategoriji, ekipa Mlake zauzela je drugo mjesto, Grobničana treće, a Rijeke četvrto. Ekipa Mlake bila je najbolja u seniorskoj konkurenciji, drugo mjesto pripalo je Opatijcima, a treće Riječanima.

Nakon odigranih finalnih utakmica, nagrade i pehare dodijelili su predsjednik i tajnik ŠSG Opatija Fernando Kirigin i Branko Močibob, predstavnik domaćina Vladimir Brnečić i brat pokojnog Željka, Damir Tomljenović, koji je i pobjedničkoj seniorskoj ekipi Mlake uručio prijelazni pehar. Druženje
svih ekipa nastavljeno je poslije podjele uz sendviče, pice, roštilj i kolače.

Istog dana u sportskoj dvorani u Kastvu, mlađe kadetkinje odigrale su susret protiv Lošinja i Škurinja. Utakmicu protiv vršnjakinja iz Lošinja pobijedile su rezultatom 2:1 (25:14,20:25,15:7), dok su u susretu protiv Škurinja poražene 2:0 (25:11,25:14,).

Nekoliko fotografija koje smo snimili pogledajte na ovom linku

N. C. / PodUčkun.net

error: Content is protected !!