FOTO Održan 3. Kup Bjonda Lovranka – Sandra Puž najbolja u pojedinačnoj, Sava Dešković i Sanja Lotspaich u momčadskoj konkurenciji

Ukupno je ulovljeno i vraćeno natrag u more – 159 primjeraka ribe, ukupne težine 6020 grama.

Lovran – Prošle nedjelja održan je ‘3. Kup Bjonda Lovranka’, natjecanje u sportskom ribolovu s obale za kategoriju seniorki. Nastupilo je sedam momčadi s 14 natjecateljica, a lovilo se, sukladno propozicijama ovog natjecanja, po sustavu ulovi – izmjeri – pusti.

Suci natjecanja, Srećko Šobot i Slobodan Naglić te njihov pomoćnik Marijan Štembergar imali su puno posla i trčanja, jer se svaki ulovljeni primjerak trebao izmjeriti, upisati i vratiti u more.

Ukupno je ulovljeno i vraćeno natrag u more – 159 primjeraka ribe, ukupne težine 6020 grama.

Pojedinačno je najbolja bila Sandra Puž iz ŠRD „Luben“ Rijeka, drugo mjesto osvojila je Sonja Španjol iz prve ekipe domaćina, SRD “Zubatac“ Lovran, dok je na trećem mjestu bila Sava Dešković iz ŠRK „Ičići koja je uz Sanju Lotspaich bila najbolja u momčadskoj konkurenciji. drugo mjesto pripalo je Željki Srdić i Damjani Darišić (SRD „Zubatac“ Lovran 2), a treće klupskim kolegicama Marini Mavrinac Matulja i Sonji Španjol.

— Za najveći broj ulovljenih primjeraka nagrađena je Sandra Puž – 36 važećih riba, a za najveću ulovljenu ribu Sava Dešković – lenica od 174 grama. Najmlađa natjecateljica bila je Damjana Darišić iz Lovrana, a najiskusnija Ivana Gržičić iz Dramlja. Najbolje tri natjecateljke i momčadi su nagrađene medaljama i prigodnim trofejima, kao i bogatim nagradama. Pobjednička momčad iz Ičića osvojila je i prelazni pokal „Kup Bjonda Lovranka“, koji će dočekati sljedeću godinu u prostorijama ičićanskog društva. Naše vrijedne članice Marina i Sonja, uložile su puno truda u pripremu ovog natjecanja, tako da su za sve sudionice osigurale puno prigodnih sponzorskih nagrada. Sve natjecateljke su iskazale pravi sportski duh, veliko strpljenje i nesvakidašnji trud za ribolov u „tropskim uvjetima“ . Bez obzira na teške uvjete, nije nedostajalo dobrog raspoloženja uz odličnu glazbu koju je u pauzama suđenja puštao DJ „Mriža“ aka. Srećko Šobot. Nakon podjele priznanja organizirana je i prigodna tombola sa 70-tak dobitaka. Svaki broj je bio dobitni, a prikupljeni novac bit će uplaćen u dobrotvorne svrhe. Zahvaljujemo svim našim dragim sponzorima na poklonima i pomoći – poduzeću „Radnik Opatija“ iz Lovrana, zlatarni „Frederiko“ iz Lovrana, poduzeću „Prem propaganda“ iz Lovrana, trgovini „Rogi Ribaru“ iz Ičića, trgovini „Naša Knjižara“ iz Lovrana, obitelji Klarić i osoblju restorana „Kvarner“ iz Lovrana, Valteru kao i svim ostalim i dragim prijateljima koji su pomogli u realizaciji ovog natjecanja, kazao nam je po završetku natjecanja Ivica Škec, tajnik društva.

Održan 3. Kup Bjonda Lovranka – Sandra Puž Najbolja U Pojedinačnoj, Sava Dešković I Sanja Lotspaich U Momčadskoj Konkurenciji

Flickr Album Gallery Powered By: WP Frank
error: Content is protected !!