FOTO: Održan 4. memorijal Rajko Rončević @ Opatija

4_memorijalni_turnir_rajko_roncevic_2016_2_01

Prijelazni pokal, s ugraviranim imenima pobjedničkih parova, nagrada je svim pobjednicima po grupama. Veliku fotogaleriju s turnira pogledajte na ovom linku

4_memorijalni_turnir_rajko_roncevic_2016_01

Opatija – Prošle nedjelje održan je 4. Memorijal u spomen na tragično preminulog opatijskog tenisača Rajka Rončevića. Turnir je to parova u sklopu HUT-a /Hrvatska unija tenisača/ serije 500.

Turnir, koji je okupilo 24 para, u tri kategorije (dame, gospoda – 45 i gospoda + 45) održan je po prekrasnom sunčanom danu, a druženje i takmičarska nervoza obilježili su turnir.

Kod dama nastupilo je šest parova podijeljenih u dvije skupine. Skupina gospoda –45 bila je najbrojnija, ukupno se prijavilo 11 parova i podijeljeni su u tri skupine, a u skupini +45 nastupilo je 7 parova, podijeljenih u dvije skupine. U polufinalima pobjednici skupina križali su se s drugoplasiranim parovima suprotne skupine, a u kategoriji –45 u polufinale su se plasirali pobjednici skupina i najbolji drugoplasirani par iz dvije brojnije skupine.

4_memorijalni_turnir_rajko_roncevic_2016_1_01

U finalu dama vodila se ogorčena borba za svaki poen. Prvi set završio je u korist para Janković/Paravić rezultatom 6:4, dok je u drugom setu bolji bio par Činko Klarić 7:6 u tie break (7:2), a treći set se igrao veliki tie break do 10 i pobjedu su ostvarile Činko/Klarić rezultatom 10:7.

U skupini gospoda –45 u polufinale su se plasirali parovi: Rosović/Filipović vs Dobrila/Krainer te Kinekla D./Anić vs Kostelić/Ćuk. U finale su se plasirali par Rosović/Filipović pobjedom 6:4; 6:1 te par Kostelić/Ćuk pobjedom 6:0; 6:3. Pobjednik turnira, u vrlo zanimljivom i neizvjestnom meču postao jepar Rosović/Filipović rezultatom 6:4; 6:4.

U skupini gospoda +45 u polufinale su se plasirali par Lovrinov/Kurilić vs Skornišek/Brnečić te par Klanac/Pizul Branko vs par Radošević/Kovačić. U finale su se plasirali par Lovrinov/Kurilić pobjedom 6:0; 6:1 te Radošević/Kovačić pobjedom 6:1; 7:5. Pobjednici turnira postao je par Lovrinov/Kurilić rezultatom 6:3; 6:0.

Prijelazni pokal, s ugraviranim imenima pobjedničkih parova, nagrada je svim pobjednicima po grupama. Veliku fotogaleriju s turnira pogledajte na ovom linku

4_memorijalni_turnir_rajko_roncevic_2016_3_01

Miloš Vrenc / PodUčkun.net

error: Content is protected !!