FOTO: Održan 6. po redu Let’s rock Volosko

Družba Bijesnih Lisica

Družba Bijesnih Lisica

Let’s rock Volosko je posljednji festival alternativne glazbe na području grada Opatije koji je preživio ova krizna vremena. Veliku fotogaleriju sa 77 fotografija pogledajte na ovom linku

koncert_let_s_rock_volosko_2014_2

Volosko – Šesti po redu Let’s Rock Volosko održan je ove subote na vaterpolo platou u Voloskom. Program je započeo u ranim poslijepodnevnim satima, a organizatori iz udruge Boem, pripremili su posjetiteljima sajam rukotvorina i izložbu, dok je glazbeni dio počeo u večernjim satima.

Petstotinjak posjetitelja imalo je prilike uživati u raznim glazbenim žanrovima, od punka, metala, rocka, a nastupili su bendovi Tvoja Stara, Sillycons, Družba Bijesnih Lisica, Accidental One, ŠTBK, MBG, Mburns te Krešo i kisele kiše.

koncert_let_s_rock_volosko_2014_3

Let’s rock Volosko, koji je nastao u spomen na jedan naprasno prekinuti mladi život, je posljednji festival alternativne glazbe na području grada Opatije koji je preživio ova krizna vremena.

Podsjetimo, do samo prije nekoliko godina ljubitelji rocka i svih njegovih podvrsta imali su priliku veseliti se na koncertima – ‘Rockom protiv Šajete’, ‘Opatijske barufe’ i ‘Rock de Leprinejšn’ – a ekipa iz udruge Boem posljednja je ‘linija obrane’ ovakvih događanja namijenjenih mladima.

Veliku fotogaleriju sa 77 fotografija pogledajte na ovom linku

N. C. / PodUčkun.net

error: Content is protected !!