FOTO Održan 7. Memorijal Rajko Rončević @ Opatija

Prekrasan dan, kao stvoren za igranje tenisa, dao je pečat teniskom druženju u čast pokojnog Rajka.

Opatija – U čast i spomen na prerano tragično preminulog člana teniskog kluba Opatija Rajka Rončevića, prošle subote odigran je teniski turnir „7. Memorijal Rajko Rončević“ u parovima u tri kategorije: Gospoda – 45 i 45+ te Dame 45+, a po sistemu Round robin.

Prijavljeno je po šest parova u kategorijama Gospoda i tri para u kategoriji Dame. Prekrasan dan, kao stvoren za igranje tenisa, dao je pečat teniskom druženju u čast pokojnog Rajka. U kategoriji Gospoda –45 igrali su parovi: Eržišnik/Štok, Stojanović/Bilen, Pilepić/Krainer Alexander, Kinkela/Krainer Boris, Rajter/Jukić i Suplina/Durbić. U kategoriji Gospoda 45+: Bibanović/Kusanović, Stašić/Zahirović, Arnautović/Mileusnić, Hrvatin Mauro/Klarić, Popić/Muhedinović te Čop/Antić. U kategoriji Dame 45+ nastupale su: Kusanović Marija/Elvira Štimac, Danica Franković/Verica Kučić i Zorka Bratinić/Sanja Tomljanović.

Pobjednici turnira u kategoriji Gospoda -45 su par Boris Krainer i Sanjin Kinkela. Bolji u finalu bili su od para Zoran Stojanović i Ivor Bilen rezultatom 2:0 (6:4, 6:2).

U kategoriji Gospoda 45+ finalisti su bili par: Čop/Antić i par Erio Zahirović/Marko Stašić. Bolji su bili Čop/Antić, a ostvarili su pobjedu 2:0 (7:6 /1/, 6:4). Kod Dama s dvije pobjede u skupine pobjednici turnira bile su Marija Kusanović/Elvira Štimac.

Održan 7. Memorijal Rajko Rončević

Flickr Album Gallery Powered By: WP Frank

Tekst i foto: Miloš Vrenc / PodUčkun.net

error: Content is protected !!