FOTO: Održan 9. trofej Barić – Romeo Sinčić i Sandro Ćiković imaju najbolje vino domaće proizvodnje @ Opatija

Na 9. trofeju Barić, prezentirano je 13 bijelih i 4 crna vina, a stručni ocjenjivački sud, koji je ocjenjivao boju, bistroću, miris i okus, pod paskom predsjednice žirija Patricije Rumac imao je pune ruke posla. Kako je proteklo druženje na 9. smotri vina pogledajte u priloženoj fotogaleriji na ovom linku

Opatija – Vino za osobnu upotrebu, odnosno vino domaće proizvodnje, ovog petka po deveti put bilo je u fokusu ljubitelja fine kapljice. Naime, na 9. trofeju Barić, prezentirano je 13 bijelih i 4 crna vina, a stručni ocjenjivački sud, koji je ocjenjivao boju, bistroću, miris i okus, pod paskom predsjednice žirija Patricije Rumac imao je pune ruke posla.

Ivo Sinčić, Branko MIlenković, Patricija Rumac, Berislav Srdoč i Šikić Mario za najboljeg proizvođača bijelog vina proglasili su Romea Sinčića, drugo mjesto osvojio je Milan Jurić, a treće Darko Živković.

Sandro Ćiković proizveo je najbolje crno vino, a iza njega plasirali su se Veljko Sošić i Irena Miškić.

– Dragi moji proizvođači, takmičari, gosti, prijatelji, susjedi i posjetitelji Opatije. Drago mi vas je videt va ovakoven broje, na ovoj našoj fešte, odnosno na 9. trofeje Braić va ocjenjivanju crnega i belega vina, seh sorti od brajdi do gomile. Takmičarima vinarima želim puno uspjeha, a dragim posjetiteljima želim da se lepo provedu i uživaju va dobren vine, istaknuo Dragan Hlanuda, vlasnik caffe bara Barić i organizator susreta.

Kako je proteklo druženje na 9. smotri vina pogledajte u priloženoj fotogaleriji na ovom linku

Održan 9. trofej Barić – Romeo Sinčić i Sandro Ćiković imaju najbolje vino domaće proizvodnje @ Opatija

N. Cvjetović / PodUčkun.net

error: Content is protected !!