FOTO: Održan badminton turnir Rukavac open 2013.

badminton_turnir_damar_rukavac_list_2013

Unatoč slabom odzivu turnir je ponudio dosta odličnih i zanimljivih mečeva u svim kategorijama. Fotogaleriju pogledajte u nastavku teksta.

Rukavac – Tenis centar Damar u Rukavcu protekle je subote bio domaćin posljednjem, četvrtom po redu turniru županijske rekreativne lige u badmintonu.

Na turniru je sudjelovalo 23 natjecatelja koji su se u četiri kategorije borili za županijska odličja. Unatoč slabom odzivu turnir je ponudio dosta odličnih i zanimljivih mečeva u svim kategorijama.

U kategoriji žena ispod 40 godina najbolja je bila Maja Tuhtan iz Rukavca, drugoplasirana je bila Marija Šimić – Hlača također iz Rukavca dok je treće mjesto osvojila predstavnica opatijskog Gorova Morena Mijolović. U konkurencjiji žena iznad 40 godina prvo je mjesto osvojila Majda Dessardo, drugoplasirana je bila Đeni Bartolović dok je treće mjesto osvojila Kristina Franović. Sve su tri spomenute natjecateljice predstavnice BK Rukavac.

badminton_turnir_damar_rukavac_list_2013_1

Pobjedu je u muškoj kategoriji iznad 40 godina osvojio Damir Lubiana, drugi je bio Mauro Prodan dok je treće mjesto osvojio Andrej Matacin. Sve tri medalje u ovoj su kategoriji otišle u ruke igrača KŠR Gorovo.

U najprestižnijoj muškoj – 40 kategoriji pobjedu je odnio domaći igrač Vedran Štefanek koji je u finalu bio bolji od predstavnika Gorova Marina Ružića. Treće je mjesto pripalo domaćem igraču, Marku Šepiću. Nakon završetka nadmetanja, ceremonija proglašenja najboljih i druženje svih sudionika uz prigodnu zakusku održana je u Caffe baru Damar.

Autor ovog teksta bi se ovim putem htio ispričati Moreni Mijolović kojoj je u posljednjem tekstu o turniru u Opatiji napisano pogrešno prezime. Pogreška je bila nenamjerna i nadam se da se neće ponoviti.

Rezultati po kategorijama:

Žene +40
1. Majda Dessardo BK Rukavac
2. Đeni Bartolović BK Rukavac
3. Kristina Franović BK Rukavac

Žene -40:
1. Maja Tuhtan BK Rukavac
2. Marija Šimić -Hlača BK Rukavac
3. Morena Mijolović KŠR Gorovo

Muški +40:
1. Damir Lubiana KŠR Gorovo
2. Mauro Prodan KŠR Gorovo
3. Andrej Matacin KŠR Gorovo

Muški -40:
1. Vedran Štefanek BK Rukavac
2. Marin Ružić KŠR Gorovo
3. Marko Šepić BK Rukavac

[nggallery id=1089]

Marin Ružić / PodUčkun.net

error: Content is protected !!