FOTO: Održan Dan otvorenih vrata Planinarskog društva Opatija @ KD Zora

dan_otvorenih_vrata_planinarskog_drustva_opatija_kd_zora_2014

Više informacija o radu Planinarskog društva može se saznati na njihovoj službenoj stranici, ili na tjednim sastancima koji se u Villi Antonio održavaju srijedom od 19.30 do 20.30 sati. Veliku fotogaleriju pogledajte na ovom linku

Opatija – Danom otvorenih vrata brojnim zainteresiranima predstavilo se u Kulturnom domu Zora Planinarsko društvo ”Opatija”. Povodom proslave jubileja, 140 godina Hrvatskog planinarskog saveza, opatijski su se planinari predstavili izložbom opreme i fotografija s dosadašnjih pohoda, koja je privukla velik broj zainteresiranih, od vrtićkog uzrasta, pa do odraslih ljubitelja planina.

dan_otvorenih_vrata_planinarskog_drustva_opatija_kd_zora_2014_1

Na ovoj je manifestaciji najavljena i Opća planinarska škola koja će se od 15. listopada održavati u Villi Antonio – gdje je smješteno i sjedište društva, u trajanju od dva mjeseca, dok će se terenska nastava održavati na području Risnjaka, Snježnika, Učke, Ćićarije i Hahlića. Školu će voditi vodič instruktor Zoran Popovski.

Više informacija o radu Planinarskog društva može se saznati na njihovoj službenoj stranici, ili na tjednim sastancima koji se u Villi Antonio održavaju srijedom od 19.30 do 20.30 sati.

Veliku fotogaleriju pogledajte na ovom linku

Ivan Mellor / PodUčkun.net
Foto: David K. / Foto Luigi

Ovo je arhivski članak. Stranice su u međuvremenu redizajnirane.

Kreni od početne stranice - Poduckun.net