FOTO: Održan festival Hairstyle News @ Opatija


Tijekom dva dana, u dvorani Gorovo održan je sajam izlagača s ponudom proizvoda i opreme za frizerske salone, kao i brojne show demonstracije.
Opatija – Frizeri su ponovno, proteklog vikenda, ‘okupirali’ Opatiju, obzirom da je na nekoliko lokacija održan međunarodni frizerski festival ”Hairstyle News 2012”.
Tijekom dva dana, u dvorani Gorovo održan je sajam izlagača s ponudom proizvoda i opreme za frizerske salone, kao i brojne show demonstracije, na centralnoj sajamskoj pozornici u izvedbi vrhunskih frizerskih stilista. Također, na sajmu su prezentirani proizvodi za bojenje, njegu i oblikovanje kose, opremanje salona i namještaj, produživanje kose, perike i umetci, proizvodi za njegu noktiju…
U subotu navečer, u Kristalnoj dvorani hotela Kvarner, održan je okrugli stol na temu ”Hrvatski frizeri u Europskoj uniji” na kojem su slovenski frizeri prenijeti svoja iskustva o aktualnim problemima s kojima se susreću frizeri, kao i novosti te mogućnosti koje nam se otvaraju ulaskom Hrvatske u Europsku uniju. Iste večeri na programu je bila hrvatska premijera dokumentarca ”Vidal Sasoon the Movie”, filma o Englezu koji je škarama promijenio svijet, ostavivši neizbrisiv trag i na svjetsku popularnu kulturu.
Tijekom dva dana u hotelu Milenij održana su četiri ”look & learn” prezentacija namijenjenih profesionalcima. Na Look&Learn seminarima predstavljene su kreativne tehnike šišanja i bojenja kose, dok su mnogima pažnju privukle atraktivne show demonstracije.
[nggallery id=108]
Ivan Mellor / Liburnija.net
Foto: David Kurti

error: Content is protected !!