FOTO: Održan Maškarani badminton turnir Gorovo 2012.


Pobjednici ovogodišnjeg izdanja maškaranog badminton turnira su Goran Šafarek i Dalibor Dorinko koji su inspiriranom i atraktivnom igrom u finalu svladali Majdu Dessardo i Maura Prodana. Veliku fotogaleriju pogledajte u nastavku teksta.
Opatija – Jedna od rijetkih maškaranih manifestacija na Liburniji ovoga vikenda koja se nije odgodila bio je treći po redu maškarani badminton turnir, koji se u organizaciji KŠR Gorovo, održao protekle subote u dvorani na Gorovu.
Natjecanje je okupilo dvadesetak igrača i igračica iz Opatije i okolice koji su se u konkurenciji parova borili za odličja. Parovi su formirani ždrijebom što je ionako zanimljivom natjecanju dalo dodatnu draž.
Pobjednici ovogodišnjeg izdanja maškaranog badminton turnira su Goran Šafarek i Dalibor Dorinko koji su inspiriranom i atraktivnom igrom u finalu svladali Majdu Dessardo i Maura Prodana. U dvoboju za treće mjesto, pobjedu su odnijeli Andrej Matacin i Marino Debelić svladavši Davora Šipića i Lorisa Matkovića.

Erio Zahirović - najmaškarani natjecatelj


Nagradu za najbolju masku turnira osvojio je Erio Zahirović koji je glasovima sudionika odnio pobjedu ispred Gorana Šafareka i Dalibora Dorinka. Druženje sudionika i organizatora turnira nastavljeno je i nakon završetka nadmetanja prigodnom zakuskom u Opatijskoj boćariji gdje je održano proglašenje najboljih.
Službeni rezultati:
1. Goran Šafarek / Dalibor Dorinko
2. Majda Dessardo / Mauro Prodan
3. Andrej Matacin / Marino Debelić
4. Davor Šipić / Loris Matković
5. Marija Šimić Hlača / Zdravko Škarica
6. Petra Jerkić / Damir Zec
7. Mira Bujević / Janko Grudenić
8. Erio i Nataša Zahirović
9. Marta Smoljan / Dobriša Radovanović
Najbolja maska:
1. Erio Zahirović
2. Goran Šafarek
3. Dalibor Dorinko
[nggallery id=40]
Tekst i foto: Marin Ružić / Liburnija.net

error: Content is protected !!