FOTO: Održan međunarodni simpozij u organizaciji Hrvatskog društva za estetiku lica @ Opatija

medunarodni_simpozij_hrvatsko_drustvo_za_estetiku_lica_opatija_2015

Suorganizator skupa bila je i opatijska ”Thalassotherapia” – edukacijski centar HDEL-a. U prostorima Thalasso wellness centra Opatija održavao se praktični dio edukacije učenja tehnike aplikacije hijauronskih filera. Nekoliko fotografija pogledajte na ovom linku

Opatija – Proteklog vikenda u organizaciji Hrvatskog društva za estetiku lica (HDEL) Hrvatskog liječničkog zbora održan je u Opatiji međunarodni simpozij na temu ”Primjena hijauronskoh filera u estetici lica” i ”Primjena botulinum toksina tipa A u estetici lica”.

medunarodni_simpozij_hrvatsko_drustvo_za_estetiku_lica_opatija_2015_1

Suorganizator skupa bila je i opatijska ”Thalassotherapia” – edukacijski centar HDEL-a. U prostorima Thalasso wellness centra Opatija održavao se praktični dio edukacije učenja tehnike aplikacije hijauronskih filera. Radionice su vodila vodeća hrvatska imena s područja estetike lica, predsjednik HDEL-a univ. mag. Željko Rotim, dr. med. Siniša Glumičić i dr. med. Željana Bolanča.

Ujedno najavljujemo i nastavak tematskih radionica u estetici lica u rujnu mjesecu ove godine kao dio programa obilježavanja jubilarne desete godine rada Wellness centra.

Nekoliko fotografija pogledajte na ovom linku

Ivan Mellor / PodUčkun.net

error: Content is protected !!