FOTO: Održan novogodišnji koncert Klape Cambi u predivnom blagdanskom ozračju dvorane hotela Royal

klapa_cambi_hotel_mileij_opatija_2016_1_01

Jedna od najboljih i najpoznatijih hrvatskih klapa svojim koncertima oduševljava diljem svijeta, a sinoćnjim koncertom nije ostavila ravnodušnom niti opatijsku publiku. Veliku fotogaleriju s koncerta pogledajte na ovom linku

Opatija – Ulaznica više tražila se za sinoćnji svečani novogodišnji koncert Klape Cambi u organizaciji Milenij hotela, koji je održan u posebnom blagdanskom ozračju predivne dvorane hotela Royal.

klapa_cambi_hotel_mileij_opatija_2016_2_01

U dvosatnom koncertu uživalo je više od četiri stotine ljubitelja klapske pjesme. Jedna od najboljih i najpoznatijih hrvatskih klapa svojim koncertima oduševljava diljem svijeta, a sinoćnjim koncertom nije ostavila ravnodušnom niti opatijsku publiku. Svojim velikim hitovima, ali i obradama drugih poznatih autora oduševljena publika zajedno s njima otpjevala je svaku izvedenu skladbu. Pozitivnu i ugodnu atmosferu dodatno su zagrijali svojim simpatičnim šalama te u zajedničkoj interakciji s publikom pripremili nezaboravnu glazbenu večer ispunjenu vrhunskim klapskim izvedbama kao najljepši uvod u novogodišnje praznike.

Veliku fotogaleriju s koncerta pogledajte na ovom linku

klapa_cambi_hotel_mileij_opatija_2016_2_01

N. C. / PodUčkun.net

error: Content is protected !!