FOTO: Održan prijem za opatijske sportaše @ SD Marino Cvetković

Foto Luigi Opatija, Grad Opatija, Prijem sportaša jun2016

Fotogaleriju s dodjele priznanja pogledajte na ovom linku, a tko je sve nagrađen provjerite u nastavku…

Opatija – Športski savez Grada Opatije i Grad Opatija organizirali su u Sportskoj dvorani Marino Cvetković prijem za sve opatijske sportaše koje su u prvoj polovici 2016. godine ostvarili iznimne rezultate na svjetskim, evropskim i državnim natjecanjima.

Foto Luigi Opatija, Grad Opatija, Prijem sportaša jun2016

Ovom prilikom sportašima su bila uručena priznanja i prigodne nagrade, a tko je sve nagrađen provjerite u nastavku…

Rukometni klub Liburnija Opatija
Na 16. Otvorenom prvenstvu Hrvatske u mini rukometu za djevojčice i dječake 2005. godište i mlađe, održanom u Karlovcu, djevojčice RK Liburnija Opatija osvojile su drugo mjesto u konkurenciji od 36 ekipa.

Raisa Gojak (Streljački klub DVD Opatija)
Raisa je zajedno s Pamelom Gubo Samarđić i Mateom Kršanac bila članica ekipe koja je osvojila 1. mjesto Lige Hrvatske 10 m serijska zračna puška u sezoni 2015/2016.

Lucija Novak (Streljački klub DVD Opatija)
Na prvenstvu Hrvatske u gađanju serijskom zračnom puškom koje se u travnju održalo u Osijeku, Lucija je bila dio ekipe koja je postala seniorski prvak države.

Foto Luigi Opatija, Grad Opatija, Prijem sportaša jun2016

Matea Kršanac (Streljački klub DVD Opatija)
U ekipi s Pamelom Samarđić Gubo i Lucijom Novak osvojila je 1. mjesto na prvenstvu Hrvatske u gađanju serijskom zračnom puškom.

Gala Zukić (Speed badminton klub Pešekani)
Na najjačem speed badminton turniru koji se održao u Budimpešti početkom lipnja ove godine službenog naziva „8th ICO Hungarian Open“ vrijedan 1000 bodova Gala je osvojila 2. mjesto.

Mateo Šepić (Speed badminton klub Pešekani)
Na turniru u slovenskom Podčetrku osvojio je 1. mjesto Masters serije 1000 pod nazivom “ICO Speedminton Slovenian open 2016” u kategoriji U18.

Iva Kukuruzović (Streljački klub DVD Opatija)
1. mjesto Lige Hrvatskog streljačkog saveza serijskom zračnom puškom za kadete i kadetkinje u sezoni 2015/2016. u pojedinačnoj konkurenciji.

Foto Luigi Opatija, Grad Opatija, Prijem sportaša jun2016

Kristian Kolaj (Kickboxing klub Opatija Fight Club)
Na prvenstvu Hrvatske koje je održano u travnju u Opatiji, Kristian Kolaj postao je juniorski prvak Hrvatske po K1 pravilima u kategoriji do 57 kilograma.

Ivan Stanić (Kickboxing klub Opatija Fight Club)
Na prvenstvu Hrvatske titulom seniorskog prvaka Hrvatske okitio se i Ivan Stanić, koji je zlatnu medalju osvojio u disciplini kick light do 94 kilograma.

Pamela Samarđić Gubo (Streljački klub DVD Opatija)
Pamela je osvojila 1. mjesto Lige HSS-a za sezonu 2015/2016 u pojedinačnoj konkurenciji.

Vedrana Brnčić (Društvo sportova na moru Volosko)
Na Otvorenom državnom prvenstvu u jedrenju na dasci klasa Funboard disciplina slalom, koje se krajem svibnja održalo u Vignju, Vedrana je osvojila 1. mjesto u ženskoj konkurenciji postavši tako prvakinja Hrvatske

Maja Zorić (Karate klub Opatija)
Na Grand Prixu Croatia, jednom od najjačih međunarodnih turnira za mlađe uzraste, Maja je osvojila treće mjesto i brončanu medalju u kategoriji mlađih seniorki +68kg.

Marin Slavić (Kickboxing klub Opatija Fight Club)
Na jednom od najjačih kickboxing turnira u čitavoj regiji, WAKO Europski kup, koji se održao u veljači u Karlovcu, Marin je osvojio 2. mjesto u kategoriji do 63,5 kg po K1 pravilima.

ssgo_grad_opatija_prijem_sportasa_2016_opatija_lipanj_2_01

Azra Saleš (Karate klub Opatija)
Azra je osvojila srebro na europskom prvenstvu u Montpellieru u sklopu Hrvatske seniorske reprezentacije u ekipnoj konkurenciji.

Ivona Tubić (Karate klub Opatija)
Osvojila je srebro na europskom prvenstvu u Montpellieru u sklopu Hrvatske seniorske reprezentacije u ekipnoj konkurenciji.

Enrico Marotti (Društvo sportova na moru Volosko)
Na Svjetskom prvenstvu u jedrenju na dasci, klasi funboard, disciplina slalom okitio se laskavom titulom viceprvaka svijeta. Svojoj je bogatoj kolekciji odličja nakon zlatne europske medalje pridodao i srebrnu svjetsku te tako osigurao prvu seniorsku windsurfing medalju za Hrvatsku.

Fotogaleriju s dodjele priznanja pogledajte na ovom linku

N. Cvjetović / PodUčkun.net
Foto: David K. / Foto Luigi

error: Content is protected !!