FOTO Održan prijem za uspješne učenike i mentore @ Opatija

FOTO Održan prijem za uspješne učenike i mentore @ Opatija

Foto: Danijel Kurti

Za učenika generacije većinom glasova izabran je Luka Knežević…

Opatija – Kraj školske godine obilježile su podjele svjedodžbi učenicima prije ljetnih praznika i odmora od knjiga, ali i dodjele priznanja i nagrada najuspješnijima. Opatijski osmaši oprostili su se jučer od osnovnoškolskih klupa na svečanosti organiziranoj u školskom holu. Učenicima koji su svih osam razreda prošli s odličnim uspjehom uručene su nagrade, a ravnatelj Osnovne škole „R. K. Jeretov“ prof. Fredi Glavan čestitao je prisutnim učenicima te im zaželio puno uspjeha u daljnjem školovanju. Učenika generacije biralo se između tri kandidata – Luke Kneževića iz 8.a, Vedrane Mihaljević iz 8.b i Nore Aničić iz 8.c, a za odličan uspjeh, izniman trud i zalaganje, uzorno vladanje te zapažene uspjehe u okviru izvanškolskih aktivnosti većinom glasova izabran je Luka Knežević.

Luka Knežević

Danas je gradonačelnik Ivo Dujmić u Gradskoj vijećnici primio 52 učenika i 10 mentora iz opatijske Osnovne škole te im uručio simbolične darove i pohvalnice – učenicima ulaznice za filmove u kinu, a mentorima za koncerte i predstave. Na kraju svake školske godine Grad Opatija pohvaljuje uspješne učenike i njihove mentore koji su postigli uspjehe na natjecanjima, smotrama i natječajima u znanju i sportu iz Kataloga natjecanja i smotri Agencije za odgoj i obrazovanje te ostalim natjecanjima na državnoj i županijskom razini.

– Vi ste ponos našeg grada i drago mi je što vas mogu pozdraviti u ovolikom broju. S ponosom sam danas s vama i lijepo je vidjeti da imamo toliko učenika koji postižu uspjehe na natjecanjima. Grad izdvaja sredstava za vas i nikada nećemo štedjeti na vama, istaknuo je gradonačelnik Dujmić te poručio učenicima da i dalje vrijedno uče jer se jedino znanje cijeni  i uvijek vrijedi.

Gradonačelniku je zahvalio ravnatelj Fredi Glavan koji je naglasio da su svi učenici opatijske škole odlični, ali ovi prisutni su još malo bolji te da je škola izvrsna zbog njih i njihovih mentora. Zahvalio je i na potpori Grada koja omogućuje da se zadrži nadstandard škole te poručio učenicima neka ponosno pronose ime svoje škole i grada. Učenicima i mentorima čestitala je i školska pedagoginja Nada Lovretić.

Nagrade su primili učenici Luka Knežević, Jakov Celin, Nina Piškulić, Paola Šavor, Sara Simunić, Vito Juričić, Karla Kinkela, Maja Srok, Dea Pivotti, Enzo Kos, Karlo Matić, Andro Hrvatin, Aleksandar Maljković, Luka Bujdo, Barbara Eskić, Korina Urem, Lejla Jukić, Mihaela Jurić, Veronika Žepina, Neva KulIšić, Rita Dervišević, Lorena Dukić, Noemi Stermečki, Lucija Brkić, Iris Levak, Petra Levak, David Milinovich, Kristian Zoričić, David Močibob, Lukas Simčić, Alen Šebelja, Matej Kinkela, Nolan Mašinović, Marko Nastasić, Matteo Galotto, Mistral Matulja, Adriano Lade, Nora Aničić, Amelie Sušanj, Josipa Grčević, Dajana Bobić, Ema Crancich, Roza Korić, Ana Vičić, Melita Švić, Meri Kružić, Petra Car, Lorena Šimunić, Gloria Bezinović, Dea Orlić, Andrea Baždarić, Lucija Petrović te mentori Loreta Jeknić, Dragica Rade, Erika Brozović, Liljana Host, Milana Međimorec, Kristina Krapić, Vanja Kusturin Zukić, Serena Calderara Cvjetović, Adrian Škarica i Eduard Prijić.

Održan Prijem Za Uspješne Učenike I Mentore @ Opatija

Flickr Album Gallery Powered By: WP Frank

 

error: Content is protected !!