FOTO Održan prvi postkorona Zeleni Kastav – Veliki interes kupaca obilježio i današnje izdanje sajma

Djelić atmosfere uhvatio je i naš fotoreporter, a što je zabilježio provjerite u nastavku…

Kastav – Danas je Fortica ugostila prvi ‘postkorona’ Zeleni Kastav, sajam zdrave hrane i dobre vibre, koji se osim na 365 metara nadmorske visine održao i s 1,5 metar fizičke udaljenosti poštujući sve preporuke stožera.

Lijepo vrijeme u kombinaciji s dobrom ponudom zdravih i ukusnih proizvoda ponovo se pokazalo kao odličan mamac za brojne kupce koji su zdravu špežu napravili upravo na 56. izdanju sajma. Sirevi i brojni drugi proizvodi od mlijeka, zatim salata, riga, matovilca, suhomesnati proizvodi, med i proizvodi od meda, aronija samo je dio ponude koji je jutros ispunio sjajno dekoriranu Forticu za čije uređenje su ponovo bili zaduženi mališani iz osnovnih škola s područja Liburnije.

Također, na info pultu posjetitelji su mogli dobiti sve informacije vezane uz održavanje sajmova, učlanjenja u neku od Grupa solidarne razmjene te su imali mogućnost doniranja novčanog priloga za Farmu Drijade i njezine životinje s obzirom na to da imaju vrlo težak period zbog napada medvjeda početkom ove godine čiji je rezime bio gubitak 30-tak životinja u samom napadu, a kasnije i velikog broja budućeg pomlatka.

Djelić atmosfere uhvatio je i naš fotoreporter, a što je zabilježio provjerite u nastavku…

Održan Prvi Postkorona Zeleni Kastav – Veliki Interes Kupaca Obilježio I Današnje Izdanje Sajma

Flickr Album Gallery Powered By: WP Frank
Ovo je arhivski članak. Stranice su u međuvremenu redizajnirane.

Kreni od početne stranice - Poduckun.net