FOTO: Održan Seminar za obnavljanje licenci učitelja skijanja @ Kronplatz

zbor_ucitelja_skijanja_kronplatz_2013

Na seminaru su se mogle obnoviti ISIA i IVSI licence za učitelje skijanja, a svi koji su bili zainteresirani da postanu u budućnosti učitelji skijanja imali su priliku da sudjeluju u kampu i polažu prijamni ispit. Foto-galeriju pogledajte u nastavku teksta.

Opatija / Kronplatz – U terminu od 29.11. do 2.12. na Kronplatzu je održan Seminar za obnavljanje licenci za učitelje skijanja te kamp za polaganje prijemnog ispita za pristupanje tečaju za učitelja skijanja.

zbor_ucitelja_skijanja_kronplatz_2013_2

Seminar i kamp organizirao je Zbor učitelja i trenera sportova na snijegu Primorsko-goranske županije te je ovo bio prvi seminar ovakvog oblika.

Seminar je okupio preko 140 ljudi iz cijele Hrvatske, a prisustvovali su sadašnji i budući učitelji skijanja te mnogi gosti koji su htjeli uživati u skijanju na Kronpatzu gdje su službeno po prvi put za novu skijašku sezonu, žičare i staze stavljene u pogon. Svi sudionici su tijekom 3 dana mogli uživati u prekrasnom vremenu, besprijekorno uređenim stazama te odličnim uvjetima za skijanje.

Na seminaru su se mogle obnoviti ISIA i IVSI licence za učitelje skijanja, a svi koji su bili zainteresirani da postanu u budućnosti učitelji skijanja imali su priliku da sudjeluju u kampu i polažu prijamni ispit. Gosti seminara su također imali priliku skijati u grupi s državnim demonstratorima skijanja i članovima hrvatskog demo teama te unaprijediti skijašku tehniku i vještinu.

zbor_ucitelja_skijanja_kronplatz_2013_1

Osim skijanja, u popodnevnim i večernjim satima za sve sudionike seminara su organizirana stručna predavanja s tematikom skijanja, ali i razna druženja, tombola sa vrijednim nagradama itd. S obzirom na veliki odaziv i pozitivne reakcije sa sigurnošću se može potvrditi da će seminar postati tradicionalan i da će se održavati svake godine u terminu službenog otvaranja Kronplatza.

Od drugih aktivnosti Zbora u bližoj budućnosti u planu je i održavanje kampa za polaganje prijemnog ispita za pristupanje tečaju za učitelja skijanja u veljači, ali i druge aktivnosti i druženja o kojima se sve informacije mogu pronaći na stranicama www.zuts-pgz.com.

[nggallery id=1151]

N. Cvjetović / PodUčkun.net

error: Content is protected !!