FOTO: Održan skup pričuvnih časnika NATO-a @ Opatija

cior_angiolina_pricuvni_casnici_2014_2

Organizator skupa su Hrvatski časnički zbor PGŽ u suradnji s CIOR-om, Međunarodnom organizacijom pričuvnih časnika NATO zemalja, a svečani prijem od strane predstavnika opatijske gradske i županijske vlasti upriličen je u Villi Angiolini. Fotogaleriju s otvorenja skupa i svečanog prijema pogledajte na ovom linku

Opatija – Prošlog četvrtka, u Hotelu Milenij, otvoren je skup pričuvnih časnika NATO-a (CIOR WORKSHOP). Naime, četrdesetak časnika iz 13 zemalja članica NATO saveza u Opatiji je raspravljalo na temu položaja pričuvnih snaga nakon 20 godina NATO programa – Partnerstvo za mir.

cior_angiolina_pricuvni_casnici_2014_1

Organizator skupa su Hrvatski časnički zbor PGŽ u suradnji s CIOR-om, Međunarodnom organizacijom pričuvnih časnika NATO zemalja, a svečani prijem od strane predstavnika opatijske gradske i županijske vlasti upriličen je u Villi Angiolini.

Prezentacije na workshop-u obuhvaćala je slijedeća područja: Sigurnosnu situaciju u regiji i šire; Zamisao-koncept organizacije pričuvnog sastava kod raznih zemalja; Potpora pričuvnicima od strane poslodavaca; Uloga udruga pričuvnih časnika; Uloga pričuvnog sastava u kriznim situacijama i Civilno-vojni odnosi. Tijekom workshop-a obavljen je i posjet “Bojni za specijalna djelovanja” u Delnicama.

Fotogaleriju s otvorenja skupa i svečanog prijema pogledajte na ovom linku

N. C. / PodUčkun.net
Foto: David K. / Foto Luigi

Ovo je arhivski članak. Stranice su u međuvremenu redizajnirane.

Kreni od početne stranice - Poduckun.net