FOTO: Održan svečani prijem za zlatne opatijske mažoretkinje @ Villa Angiolina

mazoretkinje_zlato_prijem_2014_vila_angiolina

Povod prijemu bilo je osvajanje zlatnih medalja na nedavno održanom Svjetskom prvenstvu u Pragu, na kojem su vrijedne Opatijke postale svjetske prvakinje u kategorijama baton flag junior i senior. Nekoliko fotografija iz Ville Angioline pogledajte na ovom linku

Opatija – Svečani prijem za Mažoretkinje grada Opatije upriličen je prekjučer u Villi Angiolina, a istome su nazočili predstavnici Grada Opatije. Naime, povod prijemu bilo je osvajanje zlatnih medalja na nedavno održanom Svjetskom prvenstvu u Pragu, na kojem su vrijedne Opatijke postale svjetske prvakinje u kategorijama baton flag junior i senior.

Kako su neposredno po povratku s natjecanja istaknule predsjednica mažoretkinja Grada Opatije Tanja Gašparić i trenerica Lori Kalčić, poseban ponos i zadovoljstvo osjećao se prilikom intoniranja hrvatske himne na pobjedničkom postolju za što su zaslužne vrijedne djevojke Sara Gašparić, Paola Kalčić, Sara Puž, Lucija Čapalija, Vanesa Lukić, Vanas Prelčić Vuković, Lucija Deranja, Andrea Cuković, Kristina Vlastelin, Lana Radnić i Marijana Zanetić.

Podsjetimo, Svjetsko prvenstvo mažoretkinja održavalo se u Pragu od 28. do 31. kolovoza, u organizaciji svjetske asocijacije International federation of majorette sport.

Nekoliko fotografija iz Ville Angioline pogledajte na ovom linku

N. C. / PodUčkun.net
Foto: David K. / Foto Luigi