FOTO: Održan tradicionalni turnir u briškuli, trešeti i mori japoneze @ Liganj

Organizatori turnira iz UHDBR-a Lovran

Organizatori turnira iz UHDBR-a Lovran

Uz bogatu marendu i ručak, najuspješniji natjecatelji uz medalje i pehare kući su ponijeli jednu od sponzorskih nagrada – pršut, odojak te bogate večere po liburnijskim restoranima. Nekoliko fotografija koje smo snimili u Lignju pogledajte na ovom linku

Matetić i Mudrovčić

Matetić i Mudrovčić

Liganj – Tradicionalni turnir u mori japoneze te briškuli i trešeti u parovima ”Lovran Open 2015” održan je prošle subote po 16. put u organizaciji UHDBR-a Lovran.

Na boćariji Liganj okupilo se 25 parova koji su se natjecali u mori japoneze, a najuspješniji je bio par Abram / Felić, drugo mjesto pripalo je paru Knežević / Mijatović, treće su osvojili Jergović / Ranić, a četvrto Bradičić / Jakovašić. U konkurenciji od 28 parova, najbolji u briškuli i trešeti bio je par Matešić / Grudan, drugo mjesto pripalo je paru Mudrovčić / Matetić, treće mjesto osvojili su Vukušić / Medica, a četvrto Škorić i Bolanča.

Uz bogatu marendu i ručak, najuspješniji natjecatelji uz medalje i pehare kući su ponijeli jednu od sponzorskih nagrada – pršut, odojak te bogate večere po liburnijskim restoranima.

Jake vološćanske snage

Jake vološćanske snage

– Zahvaljujemo se svim sponzorima koji su nam pomogli u organizaciji Božićnog turnira koji je i ove godine okupio veliki broj natjecatelja. Koristim priliku da ovim putem pozovem sve mještane Lovrana da nam se pridruže na Badnjak, 24. prosinca na našem tradicionalnom druženju pod nazivom ‘Vilja Božja va Lovrane’, koje će se održati ispred Galerije Laurusu, od 10 do 13 sati, istaknuo je Mišo Škorić ispred organizatora.

Nekoliko fotografija koje smo snimili u Lignju pogledajte na ovom linku

Nikola Cvjetović / PodUčkun.net

Ovo je arhivski članak. Stranice su u međuvremenu redizajnirane.

Kreni od početne stranice - Poduckun.net