FOTO: Održana 6. večer klapa va Leprince @ Veprince

VEPRINAC 12.7.2014.  FESTIVAL KLAPA - KLAPA KASTRUMSNIMIO: MARIN ANICIC

Ljubitelji klapske glazbe mogli su uživati u programu u kojem su s po dvije izvedene pjesme, sudjelovale sve najavljene klape. Veliku foto-galeriju pogledajte na ovom linku

Veprinac – Usprkos ovoljetnom prevrtljivom vremenu, u veprinačkom Starom gradu održan je tradicionalni koncert pod nazivom “Večer klapa ve Leprince”. Ljubitelji klapske glazbe mogli su uživati u programu u kojem su s po dvije izvedene pjesme, sudjelovale sve najavljene klape.

klape_va_leprince_veprinac_2014_!

Tako su se u inspirativnom ambijentu leprinačke Lože predstavile slijedeće klape – ženska klapa Roč, Castrum Veleris iz Buja, Zvonejski kanturi, ženska klapa Kamelija iz Opatije, muška klapa Skalin iz Matulja, ženska klapa Rožice iz Šapjana, muška klapa Bukaleta iz Pazina, ženska klapa Volosko, muška klapa Škvadra iz Košana (SLO), ženska klapa Puntape iz Novog Vinodolskog te domaćini, muška klapa Mirakul iz Veprinca.

– Iz godine u godinu, imamo sve veći broj posjetitelja, a njihove pozitivne reakcije nam potvrđuju da je manifestacija dobro prihvaćena te da se ljudi dobro osjećaju u Veprincu. Članovi muške klape Mirakul i KD Leprinac kao domaćini ujedno se zahvaljuju na podršci i pomoći svima koji su sudjelovali u realizaciji ovog, ali i ostalih događanja u Veprincu, poručili su zadovoljni organizatori.

Veliku foto-galeriju pogledajte na ovom linku

N. Cvjetović / PodUčkun.net

error: Content is protected !!