FOTO Održana dječja reduta – Male maškare ispunile lovransko kino Sloboda

Na kraju zabave sve male maskare dobile poneku igračku koje je i ove godine osigurala Općina Lovran, a kako je proteklo druženje provjerite u fotogaleriji…

Lovran – U pravom karnevalskom ozračju, uz puno veselja i radosti više od stotinu najmlađih maškara u obnovljenom prostoru lovranskog kina ‘Sloboda “, održana je tradicionalna dječja maškarana reduta.

Karnevalski entuzijasti iz Pusnog društva “Toronjera” Lovran i ove godine upriličili su najmlađima veselu i razdraganu dvosatnu zabavu punu pjesme i plesa.

Svojim uspjelim nastupom program ove zabave upotpunila je skupina Liburnijskih mažoretkinja svojim upečatljivim plesom, mlada pjevačka nada riječke udruge Ri-stars Pamela Grozdanić, mali pjevački zbor talijanske glazbene radionice Girotondo iz Opatije te mladi lovranski svirači na harmonici Marcel Brozović, Emanuel Sirotnjak i Stefano Mihalić te Eligio Gržin na klarinetu.

Vrlo lijepe i kreativne male maškare glazbeno je zabavljao DJ Vedran, a popularni Valerio Benčić-Vale na duhoviti način animirao sve na zabavu. Na kraju zabave sve male maskare dobile poneku igračku koje je i ove godine osigurala Općina Lovran.

Održana Dječja Reduta – Male Maškare Ispunile Lovransko Kino Sloboda

Flickr Album Gallery Powered By: WP Frank
Ovo je arhivski članak. Stranice su u međuvremenu redizajnirane.

Kreni od početne stranice - Poduckun.net