FOTO/VIDEO Održana Dora 2020. – Damir Kedžo putuje na Eurosong u Rotterdam @ Opatija

Kako je proteklo druženje u Opatiji provjerite u fotogaleriji i video isječku u nastavku teksta…

Opatija – Na spektakularnoj pozornici u Sportskoj dvorani “Marino Cvetković” u Opatiji od 16 najboljih pjesama i njihovih izvođača koji su se borili za prestižnu statuu Dore, u Rotterdam na Eurosongu 2020. otići će Damir Kedžo s pjesmom Divlji vjetre.

Izvođači koji se natječu za put u Nizozemsku su Elis Lovrić, Bojan Jambrošić, Edi Abazi, Zdenka Kovačiček, Alen Vitasović & Božidarka-Matija Čerina, Đana, Aklea Neon, Nikola Marjanović, Lorenzo feat Dino Purić & Reper iz sobe, Marin Jurić-Čivro, Lorena Bućan, Indira, Jure Brkljača, Colonia, Mia Negovetić i Damir Kedžo.

Boje riječke glazbene scene predstavljali su i Mia Negovetić s pjesmom „When it Comes to You“, koja je također bila uvrštavana među favorite i dobro kotirala među publikom i žirijem te Božidarka Matija Čerina koja je u duetu s Alenom Vitasovićem otpjevala pjesmu „Da se ne zatare“.

Glasanje žirija u zbroju donijelo je 16 bodova Miji Negovetić i pjesmi When it Comes to You, 15 bodova i pjesmi Damira Kedže Divlji vjetre te 14 bodova Indirinoj You Will Never Break My Heart. Ukupni glasovi publike donijeli su pak 16 bodova pjesmi Divlji vjetre , 15 bodova pjesmi When it Comes to You te 14 bodova pjesmi You Will Never Break My Heart.

Glazbeno-televizijski spektakl otvorio je naš prošlogodišnji pobjednik Dore Roko Blažević s pjesmom “The Dream” s kojom nas je potom i predstavljao na Eurosongu u Tel Avivu.

Dora 2020. – Izbor Za Pjesmu Eurovizije @ Opatija

Flickr Album Gallery Powered By: WP Frank
error: Content is protected !!