FOTO: Održana druga Učkarska tradicionalna kotlijada ispred Dopolavora @ Učka

2_uckarska_kotlijada_ucka_dopolavoro_2014_1

Prema odluci žirija, prvo mjesto osvojila je ekipa Impatadori, na drugo mjesto plasirala se ekipa Kao nekad, dok je treće mjesto pripalo ekipi Rožice. Foto-galeriju s Učke pogledajte na ovom linku

Žiri...

Žiri…

Učka – Druga Učkarska tradicionalna kotlijada, održana jučer poslijepodne ispred restorana Dopolavoro, okupila je čak dvadeset ekipa majstora kotlića koji su stigli iz Istre, Liburnije, Rijeke, ali i crikveničkog kraja.

Nakon dugotrajne pripreme, kuhari amateri prezentirali su svoja jela iskusnom žiriju koji su činili chef Igor Kozmić, Damir Jugo te Milena Obradović-Konjevoda, koji su imali težak zadatak među izvrsnim jelima odabrati ona najbolja.

Prema odluci žirija, prvo mjesto osvojila je ekipa Impatadori, na drugo mjesto plasirala se ekipa Kao nekad, dok je treće mjesto pripalo ekipi Rožice.

2_uckarska_kotlijada_ucka_dopolavoro_2014_2

– Ovaj događaj ne bi bio moguć bez naših sponzora kojima se ovim putem zahvaljujemo. A to su Opg Bernobić Višnjan, Opg Đani Boljun, Mesnica Slivnica Rijeka, GIR Paladini, Mesnica Damjan Rijeka, Opg Maliki Učka, Konoba Tomaško Boljun i konoba Ema Vranje, istaknuli su organizatori.

Foto-galeriju s Učke pogledajte na ovom linku

N. C. / PodUčkun.net

error: Content is protected !!