FOTO: Održana humanitarna večer posvećena Mariji Berković i Dolini konja @ hotel Mozart

noc_ljepote_glazbe_dobrih_djela_marija_berkovic_dolina_konja_hotel_mozart_opatija

Glazbeni obol večeri dala je pjevačica Željka Brdar koja je nastupila uz pratnju gitariste, a plesno umijeće demostriralo je sedam članova plesne skupine Porto Ri. Veliku fotogaleriju koju smo snimili na humanitarnoj večeri pogledajte na ovom linku

Opatija – Dobrota i ljubav ispunili su sinoć prostor opatijskog hotel Mozart na večeri posvećenoj naprasno prekinutom mladom životu i njezinom životnom projektu. Od samog početka večer je bila obasjana lučicama, misli posvećene Mariji Berković i Dolini konja smještenoj u trokutu između Roča, Kotli i Huma.

noc_ljepote_glazbe_dobrih_djela_marija_berkovic_dolina_konja_hotel_mozart_opatija_2

Na humanitarnoj večeri, pod nazivom ‘Noć ljepote, glazbe i dobrih djela’, održanoj u organizaciji Lions kluba Opatija i Hotela Mozart Opatija, prikupljala su se sredstva koja će biti donirana za osiguravanje osnovnih uvjeta daljnje egzistencije te pomoći s realizacijom ideja koje će Dolini konja pružiti svjetliju budućnost.

Svoj obol jučerašnjoj humanitarnoj večeri dozu dali su brojni brendovi, umjetnici, dizajneri i butici. Najnovije kolekcije predstavila je Anais moda, Karla, Max Mara, Sally modni atelier, Marie salon vjenčanica i svečanih haljina, Janja Passeri, Peperoncina design, Kaya design by Kristina Nikolić i Jelena Depope Yoko. Reviju su nosile prekrasne riječke manekenke: Lana Gržetić, Tea Vrcelj, Ana Franulović, Ivana Brkljačić, Lea Stilin, Selma Sekimović, Sanja Dobrić, Iva Dubrović, dok se za izgled djevojaka pobrinuo vrhunski tim u sastavu Iva Berišić, make up artist te Frizerski salon Anais vlasnice Ane Horvatović.

noc_ljepote_glazbe_dobrih_djela_marija_berkovic_dolina_konja_hotel_mozart_opatija_1

Glazbeni obol večeri dala je pjevačica Željka Brdar koja je nastupila uz pratnju gitariste, a plesno umijeće demonstriralo je sedam članova plesne skupine Porto Ri.

– Zahvaljujemo svima koji su prepoznali ovu humanitarnu akciju te su svojim doprinosom odlučili uveličati plemenito događanje. Ovim putem zahvaljujemo se domaćinima, sponzorima, donatorima, medijskim pokroviteljima, designerima koji su darovali svoju odjeću za aukciju te svim dobrim ljudima koji su na bilo koji način pomogli ovu manifestaciju, dodali su organizatori.

Veliku fotogaleriju koju smo snimili na humanitarnoj večeri pogledajte na ovom linku

Nikola Cvjetović / PodUčkun.net
Foto: Tomislav Zemanek

error: Content is protected !!