FOTO: Održana još jedna M. E. R. D. A. @ Mali Quorum

Pošto je Tom Jay zapeo na Pagu, odsječen od kopna orkanskom burom, nije nastupio, pa su se Ko Mar i Danny Glavan, izmjenjivali za deckovima čitavu noć. Po priloženim fotografijama, koje je snimio Nikica Karas, možete vidjeti da je barem djelić dobrog, starog, opatijskog ludila ustao iz mrtvih i saživio se sa sadašnjošću.

Volosko – Mali Quorum je prošlog vikenda, kao nekad, ugostio stotinjak partyanera željnih cjelonoćnog provoda uz elektronsku glazbu. Oni su se neprestano gibali uz energični i progesivni techno groove s primjesama deep housea i duba, kojeg su, bez manjka inspiracije, cijelu noć proizvodili Ko Mar i Danny Glavan.

– Pošto je Tom Jay zapeo na Pagu, odsječen od kopna orkanskom burom, nije nastupio, pa su se Ko Mar i Danny Glavan, izmjenjivali za deckovima čitavu noć, a pred kraj su vrtili i back2back. Pridružio im se Mr. Woox, koji se sam ponudio da ga ubacimo u program, oduševljen atmosferom u kojoj se našao. Dali smo mu priliku i nije nas razočarao! Hvala mu na tome! Ne smijemo zaboraviti ni svjetlosnu igru našeg Vazmoslava koji je bio zadužen za vizualni ugođaj u prostoru. Svojim je projekcijama, što analognim što digitalnim, osvijetlio mnoge površine kluba te je vrlo dobro usklađivao boje svoje digitalne video projekcije s bojama prostora, ali i njihov ritam s ritmom muzike, kazao nam je Nikica Karas organizator eventa.

Po priloženim fotografijama možete vidjeti da je barem djelić dobrog, starog, opatijskog ludila ustao iz mrtvih i saživio se sa sadašnjošću.

– Drago nam je da su posjetitelji prihvatili našu inicijativu o maskiranju i potrudili se u osmišljavanju svojih maski, šminkanju, oblačenju u neke krpice koje možda u svakidašnjem životu ne bi obukli, ali i da su bili ono što zapravo jesu – dobri, veseli i nasmijani ljudi koji su sa sobom doveli samo pozitivnu energiju i napravili takvu fenomenalnu atmosferu! Nadamo se da smo im ispunili bar dio očekivanja! Bilo je tu i mladih lica nekih novih klinaca, ali i starih lica nekih koji su još prije 15 – 20 godina bili klinci i izlazili na ovo čarobno mjesto koje pruža utočište od krute svakodnevnice – Mali Quorum – mjesto oslobođeno od pravila, a opet se sva poštuju! Sva su se ta lica stapala i susretala u ritmu karnevalskog ludila i žarkih boja spajajući se u jedno biće. Namjera je postignuta, jer smo kolektivno opet uspjeli pokazati zimi da joj je vrijeme da prepusti svoju vladavinu proljeću kako bi se novi ciklus iznova zarotirao… Hvala svima koji su nas na bilo koji način podržali i pomogli nam da i ove godine održimo novo-stvorenu tradiciju, dodao je Karas.

[nggallery id=604]

Ivan Mellor / Liburnija.net
Foto: Nikica Karas

error: Content is protected !!