FOTO: Održana Kuzmova 2013. @ Veli Brgud

kuzmova_veli_brgud_2013_tomosfest

Treći po redu uspješan Tomosfest organizirao je organizacijski odbor na čelu sa Danielom Bezjakom, a o uspješnosti njihovog projekta svjedoči i dolazak natjecatelja iz Karlovca. Fotogaleriju pogledajte u nastavku teksta.

Veli Brgud – Ovogodišnja Kuzmova započela je u petak tradicionalnom marendom od fažola, a podijeljeno je više stotina porcija ovog tradicionalnog jela. Istog dana u popodnevnim satima mještani Brguda slavili su svoje zaštitnike na sv. misi i procesiji, dok su večernji sati bili rezervirani za ”ledeni žestica party“ i zabavu uz Lungomare bend.

kuzmova_veli_brgud_2013_tomosfest_1

Drugog dana, u subotu, u popodnevnim satima okupilo se mnoštvo zaljubljenika u motore marke Tomos. Treći po redu uspješan Tomosfest organizirao je organizacijski odbor na čelu sa Danielom Bezjakom, a o uspješnosti njihovog projekta svjedoči i dolazak natjecatelja iz Karlovca. 35 ljubitelja Tomosa natjecalo se na poligonu postavljenom ispred crkve. U klasi automatik najs(p)retniji je bio Darijan Radetić (1:30,56), drugo mjesto pripalo je Mateu Mladeniću (1:35,60), a treće je osvojio najmlađi natjecatelj, petogodišnji Kim Hlebec (1:44,02). U klasi brizinac najbrži je bio Dean Radović (1:24,72), slijede ga Vedran Kukurin (1:27,43) i Željko Kružić (1:30,69). Za zabavu tijekom večeri bili su zaduženi Mustafi koji su dobrom atmosferom zadržali goste do ranih jutarnjih sati.

Kiša koja je neumorno padala cijelu nedjelju natjerala je organizatore da otkažu aktivnosti koje su se trebale događati tijekom cijelog dana kao i večernju zabavu uz ”Trio Vox“.

[nggallery id=1043]

I. Grbac / PodUčkun.net

error: Content is protected !!