FOTO: Održana Maš(kara)na štanga u cafe baru Allo, Allo @ Barić

Allo, Allo - Maria i René @ Caffe bar Barić

Allo, Allo – Maria i René @ Caffe bar Barić

Nažalost, kiša je možda poremetila planove mnogima, no prisutne maškare dobro su se zabavile. Prednjačili su ‘transvestiti’ koji nisu odoljeli zovu štange montirane na sred terase, a bilo je i plovana, špacakamina, vražica i ostalih maškaranih kreacija. Djelić atmosfere možete pogledati u našoj fotogaleriji na ovom linku

Opatija – Popularni opatijski caffe bar Barić, sinoć je ponovo oživio likove kultne britanske televizijske serije – ‘Allo, Allo’, dok je terasa pretvorena u pusni striptiz bar u prvom izdanju Maš(kara)ne štange.

Maškarana štanga...

Maškarana štanga…

No, krenimo redom. Dragan Hlanuda, aka. René Artois prilikom izgovaranja kultnih riječi Allo ‘Allo, nije zvao London već je primao narudžbe za šankom, a vrijedne Maria i Yvette nosile su pijaču maškaranom i nemaškaranom svijetu koji je stigao na druženje. Ovaj put ostali smo zakinuti za glazbene izvedbe same Édith, ali Neverini su stvar izvukli na najbolji mogući način – s bitnom razlikom da u ponudi nije bilo sira, već Viške pogače i kroštula.

Nažalost, kiša je možda poremetila planove mnogima, no prisutne maškare dobro su se zabavile. Prednjačili su ‘transvestiti’ koji nisu odoljeli zovu štange montirane na sred terase, a bilo je i plovana, špacakamina, vražica i ostalih maškaranih kreacija.

Ulaz je bio slobodan, no montirano zvono na ulazu u kafić sugeriralo je da postoji ‘kvaka’. Naime, pri ulasku su gosti tri puta pozvonili i tri put zalajali, jer kad na fešte čuješ zvono, rabi tri put zalajat i popit žmuj do kraja, da ti bude sve do jaja i ova fešta bez kraja, poručili su Dule i Barić.

Djelić atmosfere možete pogledati u našoj fotogaleriji na ovom linku

N. Cvjetović / PodUčkun.net

error: Content is protected !!