FOTO: Održana Mića ribarska fešta – Ičićansku lučicu ispunilo veselje i smijeh

mica_ribarska_festa_icici_kud_malinska_dubasnica_2016 (1)

Osim ičićanskih vrtićara i školaraca te njihovih učiteljica i odgajateljica, publika je imala priliku pogledati Magic show i uživati u glazbi koju je birao DJ Vedran. Veliku fotogaleriju s jučerašnje fešte pogledajte na ovom linku

mica_ribarska_festa_icici_kud_malinska_dubasnica_2016 (4)

Ičići – Mališani su ‘pobijedili’ kišu i loše vrijeme, a pozitivna energija i pregršt veselja koje su jučer odaslali svojim iskrenim nastupima zagrijala je srca mnogobrojne publike koja je ispunila prostor lučice na Mićoj ribarskoj fešti. Mame, tate, none i nonići imali su priliku uživati u izvrsnom programu ičićanskih mališana koji su se predstavili raznim recitacijama, plesom i pjesmom, a cjelokupnu manifestaciju uveličale su Mažoretkinje grada Opatije i članovi Kulturno umjetničke udruge Dubašnica.

Osim ičićanskih vrtićara i školaraca te njihovih učiteljica i odgajateljica, publika je imala priliku pogledati Magic show i uživati u glazbi koju je birao DJ Vedran.

mica_ribarska_festa_icici_kud_malinska_dubasnica_2016 (3)

– Mića ribarska fešta doživljava potpuni redizajn nakon nekoliko godina, i ponovno postaje mjesto okupljanja djece, roditelja i svih gostiju koji će moći uživati u jednom originalnom i autentičnom zbivanju za ovo mjesto. Kroz igru, sport, pjesmu, kreativnu radionicu, recitacije i plesove djeca imaju priliku interaktivno sudjelovati u programu, učiti o održivom razvoju, i kao mali domaćini ugostiti svoje vršnjake. Ovaj mali festival koncipiran je kao platforma na otvorenom za inspiraciju i edukaciju novih naraštaja koji su nositelji održivog razvoja svoje zajednice. Čitavo poslijepodne i večer prepunu besplatnih sadržaja omogućili su brojni pokrovitelji i prijatelji ovog događanja. Razvoj dječjeg turizma kao selektivnog oblika predstavlja iskorak u razvoju obiteljskog turizma, te će s vremenom ovakva događanja još više obilježiti prepoznatljivost mjesta Ičići, koje već tradicionalno gradi kvalitetu usluge upravo u već spomenutom obiteljskom smještaju. Cjelokupna manifestacija realizirana je u suradnji s Dječjim vrtićem i Područnom školom Ičići, Športsko ribolovnim klubom Ičići, a pomogli su i brojni sponzori – restoran Aurora, konoba Lučica i bistro Sunce, poručili su organizatori iz Turističke zajednice mjesta Ičići.

Veliku fotogaleriju s jučerašnje fešte pogledajte na ovom linku

mica_ribarska_festa_icici_kud_malinska_dubasnica_2016 (2)

Nikola Cvjetović / PodUčkun.net

error: Content is protected !!