FOTO Održana modna manifestacija CITY 45 20 – spoj mode, ljepote i umjetnosti na vrhu Rijeke!

Reviju su uz riječke manekenke nosile i Kristina Pilko Demirkian, Ivana Popović, Ardiana Kajtazi, Ana i Nina Jugo, Snježana Šegon Krolo i Maris Krolo te Ivana i Antonela Grabar, koje su predstavile riječki butik CRO DESIGN STUDIO. Nekoliko fotografija s revije pogledajte na ovom linku

Rijeka – Modna manifestacija CITY 45 20 održana je u sklopu Ljeta na Gradini, a peto izdanje na sam vrh Rijeke donijelo je spoj mode, ljepote i umjetnosti. Svoje su najnovije kolekcije predstavile Hunić Design Sisters, Ingrid Rojc Design, Showrooom Antonela i Trgovačko-tekstilna škola iz Rijeke čiji je izlazak pratila popularna trgovina Borša iz Rijeke.

Posebnost manifestacije je tematska haljina koja se svake godine predstavi na Gradini, ove godine nadahnuta je riječkom kišom i motivom morčića,  a izradila ju je dizajnerica Džana Ravlić sa svojim Sally timom, haljinu je oslikala Alma Art, a na reviji ju je predstavila Lana Gržetić uz plesnu točku Dance &fitness studia Trinity&co. Za besprijekoran izgled djevojaka pobrinuli su se beauty timovi studio ljepote Anais i IBeauty studio.

Reviju su uz riječke manekenke nosile i Kristina Pilko Demirkian, Ivana Popović, Ardiana Kajtazi, Ana i Nina Jugo, Snježana Šegon Krolo i Maris Krolo te Ivana i Antonela Grabar, koje su predstavile riječki butik CRO DESIGN STUDIO, uz pjesmu iz filma The Showman. Poruka je bila jasna: voljeti sebe, voljeti različitost, voljeti ljepotu koju imamo u sebi.

Glasom je svih oduševila Lucija Stipanović koja je prvotno pobijedila u talent showu ZTC-a, a nakon toga ponijela je i veliku pobjedu u natjecanju RTL-ova zvjezdica! Trenutak koji će se dugo pamtiti je nastup mješovitog pjevačkog zbora GIMPL, zbor je izveo Ameno uz klavirsku pratnju te pružio prekrasne emocije ove posebne večeri pod zvijezdama Kvarnera. Prisutne je kroz program vodila Ana Černjul, goste su dočekala Pehlinska gospoda, a peto izdanje manifestacije na kraju je uz tortu dobilo najslađi kraj.

Sljedeće što posjetitelje Trsatske gradine očekuje u sklopu Ljeta na Gradini je urnebesna predstava Muškarci.hr koja se održava u srijedu, 18. srpnja s početkom u 21 sat. Ulaznice za sjedenje su rasprodane, a za stajanje se mogu kupiti u Vintage baru na Trsatskoj gradini, u Dallas music shopu te u sustavu mojekarte.hr.

Nekoliko fotografija s revije pogledajte na ovom linku

N. C. / PodUčkun.net