FOTO Održana nordijska šetnja do Veprinca i nezaobilazni trening s Mariom Mlinarićem @ Opatija

Podsjetimo, manifestacijom „Ožujak – oaza wellnessa“, uz brojne programe, treninge, radionice i tretmane, Opatija obilježava 130 godina od proglašenja prvim klimatskim lječilištem na Jadranu…

Opatija – Tridesetak šetača zaputilo se prošle subote povijesnim putem Mlekarice od Opatije do Veprinca na tradicionalnoj nordijskoj šetnji u organizaciji  KŠR Gorovo koja se održava u sklopu manifestacije „Ožujak – oaza wellnessa“. Kao i proteklih subota svoja vrata  u poslijepodnevnim satima otvorio je Dynamic Fitness u Sportskoj dvorani Marino Cvetković, gdje su svi zainteresirani mogli vježbati i potražiti savjete trenera. Nedjelja je donijela još jedan trening na otvorenom koji je održao trener i motivator Mario Mlinarić.

U Amadria park hotelima održan je anti-age vikend u suradnji s dr. estetske medicine Elmom Bunar koja je prezentirala zanimljive detalje o neinvazivnoj estetskoj medicini, detoksikaciji i anti-agingu, a nakon čega su svi sudionici mogli isprobati besplatne kratke tretmane – Ion Magnum Genius tretman i pregled kože Woodovom lampom, te HIFU tretman (High Intensity Focused Ultrasound).

Podsjetimo, manifestacijom „Ožujak – oaza wellnessa“, uz brojne programe, treninge, radionice i tretmane, Opatija obilježava 130 godina od proglašenja prvim klimatskim lječilištem na Jadranu te postaje centar zdravstvenog turizma Hrvatske. Stoljetna tradicija zdravstvenog turizma u Opatiji danas je obogaćena suvremenim zdravstvenim ustanovama i vrhunski opremljenim wellness centrima koji nude potpunu relaksaciju i idealno su mjesto za rješavanje zdravstvenih tegoba. Pomladite duh i tijelo kroz fizičku aktivnost, ali i opuštanje uz masaže, tretmane uljepšavanja, medicinske tretmane i tradiciju istočnjačke medicine, a sve kroz jedinstvenu promotivnu ponudu, posebne popuste i promotivne wellness paket aranžmane.

Tijekom opatijskog mjeseca sporta i zdravlja, hoteli i wellness centri pripremili su posebne ponude tretmana i wellness programa uz značajne popuste, a više informacija o programu i ponudi može se pronaći na internetskim stranicama Turističke zajednice – visitopatija.com.

Održana Nordijska šetnja Do Veprinca I Nezaobilazni Trening S Mariom Mlinarićem @ Opatija

Flickr Album Gallery Powered By: WP Frank
error: Content is protected !!