FOTO: Održana promocija knjige ‘Lovran i Lovranci: Judi, delo i užanci’

Knjigu ‘Lovran i Lovranci: Judi, delo i užanci’ – Na raskršću dva milenija, koju potpisuje više autora, uredila je Cvjetana Miletić. Kako je protekla promocija provjerite u velikoj fotogaleriji u nastavku teksta.

Lovran – U prepunoj sali hotela Park održana je promocija knjige ‘Lovran i Lovranci: Judi, delo i užanci’ – Na raskršću dva milenija. U prvoj knjizi iz edicije ‘Lovranska dota’, koju je objavila Katedra čakavskog sabora Lovran, pored urednice Cvetane Miletić u stvaranju su sudjelovala još 24 autora, a objavljeno je čak 215 razgovora s mještanima Lovrana.

Uz Cvetanu Miletić, pjesnikinje Milicu Tuševljak i Silvanu Milotić, program su upotpunili Robert Doričić i Adriana Žele, dok se u ulozi voditeljice našla Zvijezdana Klobučar. Glazbeni dio programa upotpunili su članovi pjevačkog zbora ‘Lovor’ iz Lovrana, glazbenici Mihalj Ivković na harmonici, Metod Sironić na flauti, Tonči Trinajstić na klarinetu, Hrvoje Puškarić na klaviru dok je pjesmom sve obradovao Robert Popeskić.

Knjiga ‘Lovran i Lovranci: Judi, delo i užanci’ može se kupiti u Općini Lovran i u lovranskoj Kuli, a kako je protekla promocija provjerite u velikoj fotogaleriji u nastavku teksta.

[nggallery id=527]

Serena Calederara / Liburnija.net
Foto: David K. / Foto Luigi