FOTO: Održana promocija romana “Snoopy Polka – balkanski noir” @ Opatija

snoopy_polka_balkanski_noir_laura_marchig_opatija

Osim predstavljanja knjige, događaj je bio upotpunjen glazbenim programom, za kojeg je bio zadužen izvrstan jazz gitarist Darko Jurković Charlie, poznat po svojoj jedinstvenoj tehnici sviranja gitare koja je poznata pod nazivom ”two hand tapping”. Nekoliko fotografija s predstavljanja romana pogledajte na ovom linku

Opatija – Promocija romana “Snoopy Polka – balkanski noir”, autorice Laure Marchig, održano je prekjučer u villi Antonio.

snoopy_polka_balkanski_noir_laura_marchig_opatija_1

– Snoopy Polka je, kaotična i nadrealna knjiga, napisana s velikom vještinom, na trenutke zabavna i, ako možemo reći ispisana ”na Tarantino način“, s naglaskom na pulp u brzom ritmu televizijske drame… Snoopy Polka jest malo veliko djelo koje doprinosi usmjeravanju istarske književnosti na talijanskom jeziku u potpunosti prema dimenziji suvremenosti, i potpunog udaljavanja od provincijalizma, daleko od svakog stereotipa, međutim nije zbog toga utješna, već naprotiv, podrugljiva i oštra, napisao je o romanu kritičar Roberto Dedenaro.

Osim predstavljanja knjige, događaj je bio upotpunjen glazbenim programom, za kojeg je bio zadužen izvrstan jazz gitarist Darko Jurković Charlie, poznat po svojoj jedinstvenoj tehnici sviranja gitare koja je poznata pod nazivom ”two hand tapping”.

Organizator ovog događaja je Zajednica Talijana iz Opatije, u suradnji sa predstavnicom talijanske manjine u Opatiji. Nekoliko fotografija s predstavljanja romana pogledajte na ovom linku

N. C. / PodUčkun.net
Foto: Giulio Bonačić

error: Content is protected !!