FOTO: Održana prva ‘Noćna Rika’ – Ivan Blečić najbrži na humanitarnom noćnom treningu @ Opatija

Iako su organizatori najavili utrku, sinoćnje druženje, ustvari je bio svojevrsni humanitarni trening, a osim šezdesetak trkača navedenu dionicu istrčao je i pas Lago. Nekoliko fotografija koje smo snimili sinoć pogledajte na ovom linku...

Najbrži trojac

Opatija – Humanitarni noćni trening održan pod nazivom ‘Noćna Rika’, koji je sinoć okupio šezdeset trkača, održan je po teškom i skliskom terenu u zaleđu Opatije. Dionicu dužine osam kilometara, po zanimljivim, zaboravljenim i zarobljenim zelenim oazama između Opatije, Ičića, Veprinca i Slavića najbrže je otrčao Ivan Blečić, dok je za njim ciljnu ravninu presjekao Vedran Mohorovičić.

– Ovo je prije svega izvrsno druženje s humanitarnom notom. Za rekreativce zabavno, dok je za one željne nadmetanja, koji žele dati sve od sebe odličan trening. Staza je bila tehnički zahtjevna, možda ne toliko za trkače koji trče po šumi i neravnom terenu već za cestovne trkače, kazao nam je Ivan Blečić, koji je najbrže tj. za 42 minute istrčao stazu dugu osam kilometara.

– Bilo je super, malo je sklisko, no nama koji smo stigli do kraja među prvima to nije bio neki problem već će to biti problem onima koji su za nama, dodao je Alex Đaković uz napomenu da je staza super.

Humanitarni trening realiziralo je petnaestak volontera i članova SRK Rika, a prikupljeni novac bit će proslijeđen potrebitim obiteljima. Nekoliko fotografija koje smo snimili sinoć pogledajte na ovom linku...

N. Cvjetović / Podučkun.net

error: Content is protected !!