FOTO: Održana prva projekcija u serijalu ‘Film, food & music’ u Continentalu posvećena Leonardu Cohenu

leonard_cohen_popular_problems_2015_hotel_continental

Kavana hotela Continental bila je ispunjena do posljednjeg mjesta, a uz brojne Opatijce projekciji su prisustvovali i drugi gosti Opatije poput Đele Hadžiselimovića, redatelja Ivana Miladinova, Mladena Vukmira te Admira Ćulumarevića, direktora SPFF-a. Kako je protekla prva filmska večer pogledajte na ovom linku

Opatija – Nedavnom projekcijom filma o velikom Leonardu Cohenu I’m Your Man započeo je serijal pod nazivom Film, food & music u opatijskom Hotelu Continental koji će se održavati svakog zadnjeg petka u mjesecu.

leonard_cohen_popular_problems_2015_hotel_continental_1

Razumljivo, uz spomenuti sjajni film redateljice Lian Luson, promociju albuma Popular Problems te slasne delicije Continentalove kuhinje, za ovo događanje tražilo se mjesto više. Kavana hotela Continental bila je ispunjena do posljednjeg mjesta, a uz brojne Opatijce projekciji su prisustvovali i drugi gosti Opatije poput Đele Hadžiselimovića, redatelja Ivana Miladinova, Mladena Vukmira te Admira Ćulumarevića, direktora SPFF-a.

– Milenij hoteli iznimno su zadovoljni prvom projekcijom budući da je interes bio velik i prostor premalen za sve one koji su željeli uživati u liku i djelu velikog Cohena. Svi stolovi bili su rezervirani već 10 dana prije stoga se veselimo i budućim projekcijama koje su u pripremi, Izjavila je Ranka Gismondi iz Milenij hotela.

Sljedeći Film, food & music session na rasporedu je 27. veljače, a službena objava programa bit će dostupna za nekoliko dana. Kako je protekla prva filmska večer pogledajte na ovom linku

N. Cvjetović / PodUčkun.net

Ovo je arhivski članak. Stranice su u međuvremenu redizajnirane.

Kreni od početne stranice - Poduckun.net