FOTO: Održana prva večer manifestacije Opatijski dani vatrometa @ Opatija

Zar je zaista dovoljan jedan vatromet za početak manifestacije ‘Opatijski dani vatrometa’? Vjerujem da nije, što se pokazalo i na Slatini jer svi prisutni polako su se uputili svojim kućama čim je vatromet završio, a Opatija se prebrzo ispraznila s gostima.

Opatija – U Opatiji je jučer započeo treći po redu Festival vatrometa, pod izmijenjenim nazivom ‘Opatijski dani vatrometa’, a točno u 23 sata, nebo su osvijetlile različite vatrometne forme u izvedbi Mirnovec Pirotehnike. Na prepunoj Slatini svi su iščekivali nebeski spektakl, koji je u trajanju od oko osam minuta zaista oduševio, a nakon toga muk.

Zar je zaista dovoljan jedan vatromet za početak manifestacije Opatijski dani vatrometa? Vjerujem da nije, što se pokazalo i na Slatini jer svi prisutni polako su se uputili svojim kućama čim je vatromet završio, a Opatija se prebrzo ispraznila s gostima. Iako je na plaži bio angažiran band koji je zabavljao posjetitelje očigledno nije bilo dovoljno da dulje zadrži publiku koja je došla vidjeti vatromet.

Večeras ponovno u 23 sata u izvedbi Parente iz Italije moći ćemo vidjeti neke nove vatrometne forme na opatijskom nebu. Od 21.30 sati uz grupu Tower of Cover i Damira Kedžu dočekati će se vatromet. Ove godine vatrometu prethodi laser show, a najzanimljiviji je spoj glazbe i vatrometa, koji se ispaljuje sa pet pozicija ispred kupališta Slatina, svaki vatromet traje preko osam minuta. Pitam se zar se dva vatromet po osam minuta, u dva dana zaista mogu nazvati ‘Opatijski dani vatrometa’?

[nggallery id=264]

Serena Calderara / Liburnija.net
Foto: David K. / Foto Luigi

Ovo je arhivski članak. Stranice su u međuvremenu redizajnirane.

Kreni od početne stranice - Poduckun.net