FOTO: Održana redovita skupština liburnijskog Udruženja obrtnika

obrtnici_skupstina-2011-1…aktivno sudjelujemo u kreiranju novog načina obračunskog sustava za poslovne prostore…
…nekoliko fotografija s redovite skupštine liburnijskog udruženja pogledajte u nastavku…

Rukavac – Prošlog tjedna, u agroturizmu ”Manjon” održana je redovna skupština Udruženja obrtnika Opatija – Matulji – Lovran – Mošćenička Draga s nekoliko točaka dnevnog reda. Pred okupljenim obrtnicima, vodstvo Udruženja ‘položilo je račune’ vezane uz proteklo razdoblje, a posebno su istaknuli nekoliko aktualnih tema skupštine.
Pred okupljenim obrtnicima, vodstvo Udruženja ‘položilo je račune’ vezane uz proteklo razdoblje, a posebno su istaknuli nekoliko aktualnih tema skupštine.
– Ono što je bitno napomenuti jest da je Hrvatska obrtnička komora uputila nekoliko zahtjeva prema novoj Vladi – prvenstveno stvaranje novih i povoljnijih uvjeta za rad samih obrtnika. Prvi uvjet je već ispunjen, i to osnivanjem novog Ministarstva za poduzetništvo i obrt – čime se otvara prostor za brži razvoj. Također, bitan zahtjev je izjednačavanje obrtnika s ostalim poslovnim subjektima koji u poslovanju ne garantiraju s vlastitom imovinom, nego s onom koje je uneseno u firmu, kazao nam je Josip Dedić predsjednik liburnijskog Udruženja.
Opatijske obrtnike posebno je zanimalo stanje s poslovnim prostorima u Gradu Opatiji.
– Prisutnim obrtnicima dali smo informaciju o aktivnostima koje provodimo vezano uz poslovne prostore u gradskom vlasništvu. Aktivno sudjelujemo u kreiranju novog načina obračunskog sustava za poslovne prostore, te nadamo se da ćemo biti sukreatori izračuna cijena za zakup prostora. Rok za izradu prijedloga je 15. siječanj 2012., nakon kojeg ćemo obavijestiti javnost o aktivnostima, dodao je Josip Dedić
Nakon službenog djela uslijedilo je podjela plaketa te prigodno druženje u novootvorenom agroturizmu ”Manjon”.
obrtnici_skupstina-2011-2
obrtnici_skupstina-2011-3
obrtnici_skupstina-2011-4
obrtnici_skupstina-2011-5
obrtnici_skupstina-2011-6
obrtnici_skupstina-2011-7
Nikola Cvjetović / Liburnija.net
Foto: David Kurti

error: Content is protected !!