FOTO: Održana ‘Večer klapa za srce i dušu’ – Cambi, Kampanel i Iskon oduševile prepunu sportsku dvoranu @ Opatija

Zajednička izvedba Serenade Opatiji

Zajednička izvedba Serenade Opatiji

Cambi, Iskon i Kampanel još jednom su izašli svi zajedno na pozornicu te sjajnu publiku nagradili pjesmama “Vilo moja” i “Ruža crvena”. Fotogaleriju koju smo sinoć snimili pogledajte na ovom linku

Klapa Cambi

Klapa Cambi

Opatija – Sportska dvorana “Marino Cvetković” sinoć je ugostila najbolje hrvatske klape na koncertu “Večer klapa za srce i duše”. Organizator OFC AGENCY doveo je Cambi, Iskon i Kampanel, koji su svojim brojnim hitovima zaista oduševili publiku.

Čak oko dvije tisuće posjetitelja uživalo je u koncertu koji je potrajao oko tri sata. Već na samom početku koncerta klape su zasluženo dobile ogroman pljesak svih u dvorani, nakon što su svi zajedno u jedan glas otpjevali evergrin “Serenada Opatiji” legendarnog Ive Robića. Nakon toga na pozornici je ostala klapa Cambi koji je svojim sjajnim nastupom oduševljavala publiku svakom svojom pjesmom, a naročito hitom “Sad kada došla si”.

Klapa Iskon

Klapa Iskon

Klapa Iskon svoj je nastup otvorila pjesmom “Dobro večer prijatelji” i time su već u startu osvojili naklonost brojne publike, koja ih je također više puta nagrađivala ogromnim pljeskom tijekom i nakon svake pjesme. Na kraju je na pozornicu stigla i klapa Kampanel koja čak u više navrata i rasplesala publiku. No, da bi brojni gledatelji s još boljim dojmom i punom dušom napustili dvoranu pobrinule su se na samom koncu koncerta sve tri klape zajedno. Cambi, Iskon i Kampanel još jednom su izašli svi zajedno na pozornicu te sjajnu publiku nagradili pjesmama “Vilo moja” i “Ruža crvena”.

Kao što se i očekivalo, bio je to pravi glazbeni spektakl koji će se dugo vremena pamtiti i mnogi su već iskazali svoju želju prema organizatoru da sličan koncert organizira i sljedeće godine.

Fotogaleriju koju smo sinoć snimili pogledajte na ovom linku

Klapa Kampanel

Klapa Kampanel

klape_cambi_kampanel_iskon_opatija_sportska_dvorana_2016_5_01

N. Cvjetović / PodUčkun.net
Foto: PodUčkun.net

error: Content is protected !!