FOTO: Održane 17. Sportske igre UDVDR Primorsko-goranske županije @ Opatija

17_sportske_igre_UDVDR_pgz_opatija

Prije samog starta prijateljskih sportskih nadmetanja, u kojima nije nedostajalo žara i želje za pobjedom, sudionici igara prodefilirali su glavnom opatijskom ulicom do Sportske dvorane Marino Cvetković, koja je i sama posvećena poginulim braniteljima. Veliku fotogaleriju pogledajte na ovom linku

Opatija – Brojni članovi udruga koje okupljaju veterane i dragovoljce Domovinskog rata s područja čitave Primorsko-goranske županije okupili su se jučer u Opatiji gdje su održane 17. Sportske igre UDVDR-a PGŽ.

Prije samog starta prijateljskih sportskih nadmetanja, u kojima nije nedostajalo žara i želje za pobjedom, sudionici igara prodefilirali su – uz pratnju Mažoretkinja grada Opatije – glavnom opatijskom ulicom do Sportske dvorane Marino Cvetković, koja je i sama posvećena poginulim braniteljima.

Prema procjenama, na natjecanju je sudjelovalo oko tisuću veterana, koji su odmjerili snage u sportskim disciplinama kao što su nogomet, streljaštvo, boćanje, dok je manifestacija završila koncertom DUška Jeličića Duleta ispred sportske dvorane Marino Cvetković…

Podsjetimo, Opatija je bila domaćin ovih sporstkih igara i na njihovoj premijeri prije sedamnaest godina, kada su domaćini osvojili prvo mjesto, a na ta su događanja podsjetili i nedavno otvorenom izložbom u nekadašnjem prostoru Dekora.

Veliku fotogaleriju pogledajte na ovom linku

Ivan Mellor / PodUčkun.net
Foto: David K. / Foto Luigi

error: Content is protected !!