FOTO Održano međuopćinsko prvenstvo Liburnije za juniore do 16 godina

Najveću ribu natjecanja ulovio je Patrik Cindrić iz ŠRK „Jadran“ Opatija, lenicu od 108 grama, a kako je proteklo natjecanje provjerite u priloženoj fotogaleriji u nastavku teksta…

Lovran – U organizaciji Saveza za sportski ribolov na moru Primorsko – goranske županije u Lovranu je održano međuopćinsko prvenstvo Liburnije u sportskom ribolovu za najmlađu kategoriju natjecatelja, juniore do 16 godina.

– Nastupilo je 17 mladih ribara iz klubova s liburnijskog područja „Jadran“ Opatija, „Ičići“, „Volosko“, „Preluk“ Matulji i domaćin „Zubatac“ Lovran. Glavni sudac natjecanja bila je Julijana Rumora, delegat saveza Srećko Šobot, dok su pomoćni suci u sektorima bili domaćini iz Lovrana. Svi natjecatelji su bili vrlo vrijedni i ostvarili važeće ulove. Vaganje je na kraju pokazalo da su najuspješniji bili mladi ribolovci domaćina SRD-a „Zubatac“ Lovran. Najbolji u pojedinačnoj konkurenciji bio je Patrik Uhač s ulovljenih 29 primjeraka, ukupne težine 681 gram, slijedi ga Luko Pavičević, sa 24 ribe, 666 grama, te treći Mihael Andrejević s 10 riba, 270 grama. Svi iz SRD „Zubatac“ Lovran, istaknuo je Ivica Škec, tajnik društva.

Najveću ribu natjecanja ulovio je Patrik Cindrić iz ŠRK „Jadran“ Opatija, lenicu od 108 grama.

– U momčadskoj konkurenciji prvo mjesto osvaja SRD „Zubatac 1“ Lovran u sastavu Luko Pavičević i Patrik Uhač, srebrni „Zubatac 2“ – Mihael Andrejević i Antonio Blažić, te brončani „Zubatac 3“ – Mihael Basan i Emili Uhač. Nakon proglašenja i podjele priznanja, kao i uvijek, nastavilo se veselo druženje uz osvježenje i roštilj. Najbolje plasirani natjecatelji, kreću sljedeći vikend na županijsko prvenstvo, koje će se održati na riječkom lukobranu. Poželimo im odlične ulove i Rogi ribaru, rezimirao je Škec.

Održano Međuopćinsko Prvenstvo Liburnije Za Juniore Do 16 Godina

Flickr Album Gallery Powered By: WP Frank
error: Content is protected !!