FOTO: Održano Međužupanijsko natjecanje frizera @ Opatija

meduzupanijsko_natjecanje_frizerke_obrtnicka_skola_opatija_2016_1

Ena Salopek, Mia Rubeša, Lorena Herceg i Albina Neziri, najuspješnije su učenice po kategorijama koje su se plasirale na državno natjecanje u Imotskom. Veliku fotogaleriju koju smo snimili na natjecanju pogledajte na ovom linku…

meduzupanijsko_natjecanje_frizerke_obrtnicka_skola_opatija_2016_2

Opatija – Obrtnička škola jučer je bila domaćin Međužupanijskog natjecanja frizera, na kojem su sudjelovali učenici iz Karlovca, Ogulina, Pule i Opatije. Budući frizeri natjecali su se u sljedećim kategorijama: dnevna i vjenčana frizura na ženskom modelu lutke i kreativna frizura na muškom modelu lutke.

U kategoriji ženska frizura najbolja je bila Ena Salopek s mentoricom Milkom Busić (Obrtnička i tehnička škola Ogulin), drugo mjesto osvojila je Mia Rubeša pod mentorstvom Diane Žurge (Obrtnička škola Opatija), dok je treće osvojila Martina Radočaj iz Ogulina s mentoricom Gordanom Mihaljević. U kategoriji muška frizura najuspješnija je bila Lorena Herceg, dok je drugo mjesto pripalo Albini Neziri. Obje učenice vodila je mentorica Davorka Sajevac iz Mješovito industrijsko-obrtničke škole Karlovac.

Veliku fotogaleriju koju smo snimili na natjecanju pogledajte na ovom linku…

meduzupanijsko_natjecanje_frizerke_obrtnicka_skola_opatija_2016

N. Cvjetović / PodUčkun.net

error: Content is protected !!