ERSTE AD

[FOTO] Održano Međužupanijsko prvenstvo u ribolovu za kategoriju mlađih seniora – Braća Hajdaraj potvrdila apsolutni primat

U dva dana je ukupno ulovljeno 1.029 primjeraka ribe, ukupne težine 62.814 grama…

Luka i Teo Hajdaraj

Lovran – U organizaciji Hrvatskog saveza za sportski ribolov na moru i domaćinstvo Sportskog ribolovnog društva „Zubatac“ iz Lovrana, proteklu subotu i nedjelju, održalo se međužupanijsko prvenstvo u sportskom ribolovu za kategoriju mlađih seniora do 21 godine starosti – štapom iz brodice.

Na ovom dvodnevnom prvenstvu, nastupila su 33 najbolja natjecatelja iz cijele Hrvatske, raspoređena u devet brodica. Prvog dana natjecanja vrijeme je bilo idealno za ribolov, dok je već drugi dan, zbog jake bure, natjecanje prekinuto sat ranije. Svoj apsolutni primat u ovoj kategoriji potvrdila su braća Hajdaraj, Luka i Teo, članovi SRD „Kantrida“ iz Rijeke. Oni su bili prvi i drugi u pojedinačnoj i prvi u momčadskoj konkurenciji. Treba istaknuti da je Luka bio prvak u oba natjecateljska dana. Treće mjesto u pojedinačnoj konkurenciji osvojio je Antonio Smoković iz DRSAV „Galeb“ Raša.

U momčadskoj konkurenciji, iza prvaka Luke i Tea Hajdaraja, drugo mjesto su osvojili Toni Linč i Filip Milovan iz KŠR „Uljanik“ Pula, dok je treća bila momčad DRSAV „Galeb“ Raša u sastavu Antonio Smoković i Lorna Načinović. Poseban pehar domaćina, za najveći ulovljeni primjerak, dobila je Mateja Budisavljević iz SRD „Tunera“ Jadranovo za ulovljenu oradu od 359 grama.

Posebnu nagradu i velike simpatije natjecatelja i organizatora dobila je Emili Uhač, desetogodišnja članica SRD “Zubatac” Lovran , koja je nastupila kao 4. natjecatelj u brodici ( tzv. Smetalo) i odlično lovila u oba natjecateljska dana. U dva dana je ukupno ulovljeno 1.029 primjeraka ribe, ukupne težine 62.814 grama

Vrijedni članovi SRD “Zubatac” Lovran su ponovno potvrdili svoj status odličnog organizatora i ljubaznog domaćina. Barkajoli su vrlo odgovorno i bez problema izvršili sve zahtjeve rukovodstva prvenstva i natjecatelja . Glavni sudac natjecanja bio je Pavle Kostić iz Zadra, koji je odlično i bez primjedbi odradio svoj posao, kao i delegat HSSRM-a Julijana Rumora iz Opatije. Voditelj natjecanja bio je Srećko Šobot , a tajnik natjecanja Ivica Škec.

Održano Međužupanijsko Prvenstvo U Ribolovu Za Kategoriju Mlađih Seniora – Braća Hajdaraj Potvrdila Apsolutni Primat

Flickr Album Gallery Powered By: WP Frank
error: Content is protected !!